Motosiklet de en iyi renk hangisi

Merhaba arkadaşlar aslın da başlık da belirttiğim şekil de fikirleriniz benim için önemli.Önümüzde ki sezona girerken motorumu boyatmak istiyorum tamamen.Ama istediğim gerçekten güzel gözüken piyasa da olmayan özel bir renk.Aşağı da benim en beğendiğim renklere ait birkaç örnek vereceğim,sizce bunlardan hangisi daha çok yakışır motoruma ve farklı önerilerinizi de görsel olarak belirtirseniz çok sevinirim :)

bike_zps1tmlxso1.jpg
[/URL][/IMG]

Big_bazar_657_zpsf2yerub5.jpg
[/URL][/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:02 ----------

Kimsenin bir fikri yok mu yahu :)

en güzel renk portakal rengi ile beyazın buluştuğu renktir.
portakal rengi az olursa beyaz kiri göstermez.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Beyaz. Kolay gözükür, güvenlidir.

Özel olsun diyorsanız inci gibi olan beyazlar var, gayet şık.

Bazı lüks arabalarda mevcut. Porsche 959'da da gerçek sedef kullanıp yapmışlar benzeri bir renk.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Scooter'da beyaz
Racing'de kırmızı
Cruiser'da siyah
Cross' ta turuncu

Makbuldür.

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
şeffaf renk

Bal köpüğü
Limon sarısı
Turkuaz
Su yeşili
Kawasaki yeşili
Açık çikolata kahvesi
Lemans mavisi

Beyaz. Kolay gözükür, güvenlidir.

Özel olsun diyorsanız inci gibi olan beyazlar var, gayet şık.

Bazı lüks arabalarda mevcut. Porsche 959'da da gerçek sedef kullanıp yapmışlar benzeri bir renk.

Dediğiniz beyaz yukarıda fotografını paylaştığım piaggio x10 da kullanılan beyaz işte :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:05 ----------

Bal köpüğü
Limon sarısı
Turkuaz
Su yeşili
Kawasaki yeşili
Açık çikolata kahvesi
Lemans mavisi

Bal köpüğüne örnek aslın da bir tane şunu gördüm nasıl olmuş sizce ?

A_SYM_GTS250SYM_390x267_zpszm8x7yfu.jpg
[/URL][/IMG]

Dediğiniz beyaz yukarıda fotografını paylaştığım piaggio x10 da kullanılan beyaz işte :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:05 ----------

Bal köpüğüne örnek aslın da bir tane şunu gördüm nasıl olmuş sizce ?

[URL=http://s1028.photobucket.com/u...ercan/A_SYM_GTS250SYM_390x267_zpszm8x7yfu.jpg[/URL][/url]

Yazdığım renkler hemen hemen hiç bir yerde göremeyeceğiniz renkler ben görmedim ama burası manisa normal istanbulda gördüyseniz bilemem.İnci beyazına girmenizi tavsiye etmem çünkü her boyacı o boyayı atamaz ama attım parası alır yani riskli bana göre birde renk seçimini yollardaki arabalardan yapabilirsiniz yani lemans blue bmwnindir gündüz lacivert gece siyah olur.Çikolata kahvesi genelde lüks otomobillerde olur görmüşsünüzdür zaten, hayal gücünüze bağlı gözünüzde canlandırın.

Yazdığım renkler hemen hemen hiç bir yerde göremeyeceğiniz renkler ben görmedim ama burası manisa normal istanbulda gördüyseniz bilemem.İnci beyazına girmenizi tavsiye etmem çünkü her boyacı o boyayı atamaz ama attım parası alır yani riskli bana göre birde renk seçimini yollardaki arabalardan yapabilirsiniz yani lemans blue bmwnindir gündüz lacivert gece siyah olur.Çikolata kahvesi genelde lüks otomobillerde olur görmüşsünüzdür zaten, hayal gücünüze bağlı gözünüzde canlandırın.

Peki yukarıda ki paylaştığım bisikletin rengi nasıl olur sizce ?

Peki yukarıda ki paylaştığım bisikletin rengi nasıl olur sizce ?

Rengi çok iyi seçmeniz gerekiyor çünkü bisikletteki boyalı alan dar,ince,az ve en önemlisi metal o yüzden çok derin kırmızıymış gibi duruyor ama aynı boyayı sizin scooterinize uygulandığı zaman o kadar koyu,derin ağır başlı durmayabilir.Siz kırmızı renk olsun istiyorsanız yani kararınızı verdiyseniz bordoya yakın bir boyayla boyatmanızı tavsiye ederim tabii siz kırmızıyı açık mı yoksa koyu mu istiyorsunuz buda önemli.Örnek renk kodu bulursam size mesaj atarım.

Rengi çok iyi seçmeniz gerekiyor çünkü bisikletteki boyalı alan dar,ince,az ve en önemlisi metal o yüzden çok derin kırmızıymış gibi duruyor ama aynı boyayı sizin scooterinize uygulandığı zaman o kadar koyu,derin ağır başlı durmayabilir.Siz kırmızı renk olsun istiyorsanız yani kararınızı verdiyseniz bordoya yakın bir boyayla boyatmanızı tavsiye ederim tabii siz kırmızıyı açık mı yoksa koyu mu istiyorsunuz buda önemli.Örnek renk kodu bulursam size mesaj atarım.

İnternet de aradığım da renk kodlarını da bulamadım aslın da mesaj atarsanız çok sevinirim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Araba renklerine bakacak olursanız Laguna Blue S2000'a bi göz atın.

İnternet de aradığım da renk kodlarını da bulamadım aslın da mesaj atarsanız çok sevinirim.

Hocam ben baktım biraz ama renk kodları araçlara göre oyüzden sana tavsiyem otomobil sitelerine girip araçlardan beğendiğin renk olursa onun kodunu internette aratman mesela fordun sitesine girdin ford fiesta şeker maviyi beğendin internete onu yazıp kodu bulabilirsin.

Bu linkte aşağıya inip bakın bayağı fotoğraf var size bal köpüğü rengi hakkında yardımcı olur özellikle gölgede ve güneşteki görünümlerini görebilirsiniz.

http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/206140-clio-rsin-yeniden-dogusu-35kc1597-ly.html

Neresini boyatıcan motorun komple mi yoksa ufak tefek mi? benim aklımda gts evo için fikirler vardı ama satma kararı aldım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar