TheGokay kullanıcısının son içeriği

1. TheGokay

Benelli TNT 250 MT 07 Swap Projemin 27Bin km sonra durumu

Merhaba, daha öncesinde takip edenler vardır belki. Benelli tnt 250 ye ABS li MT 07 bloğu koymuştum. Yaklaşık 1.5 yıl ve 27bin km sonrasında hala aktif kullanmaktayım. Doğru düzgün inceleme videosu ve sürüş videosu atamamıştım. Hem projenin güncel hali hem de inceleme ve sürüş videolarını...
  2. TheGokay

MT 07 Swaplı Benelli TNT 250 Viraj performansı

Merhabalar tekrardan . Proje motorum olan 07 swaplı Tnt 250 nin viraj videolarını da atmak istedim dileyen izleyebilir. Kamera açısından ötürü çok yatıp kalkma belli olmuyor ama şöyle bir lastik fotoğrafı da bırakıyorum buraya. 180 lastik mevcut. Önerilen ebat 160 fakat denemek için 180...
  3. TheGokay

Swaplı Proje Motorumla Ayrılık Vakti :(

Merhabalar, bazı kişiler konuya hakimdir takip edenler vardı. Özet geçecek olursam Benelli Tnt 250 ye MT07 Abs swaplamıştım. Yaklaşık olarak 10bin Km yi devirdim ve artık borç yüzünden ve tekrar kuryeliğe başlıcağım için ayrılık vakti geldi. İlerde umarım beni daha iyi projeler yaparken...
  4. TheGokay

ABS sorunu

Merhabalar, bazı kişiler benim proje motorumu biliyordur bilmeyenler için (bknz: https://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/214913-benelli-tnt-250-mt-07-swap-projem.html) Motorumda 2018 model absli tesisat mevcut. Ön tarafa abs bağlantılarını yaptım ama şöyle bir sorunum var ve bazı...
  5. TheGokay

Benelli TNT 250 MT 07 Swap Projem

Öncelikle herkese merhaba. Bayadır yoktum forumda bu yüzden motorla alakalı pek gelişme paylaşamadım. Bu süreçte iş değiştirdim motorla uğraştım vs vs. Motorda bir kaç eksiğim vardı. Ön ve arka süspansiyonum patlaktı , Ön frenimde ufak bir hava problemi vardı , hızı doğru okuyamıyordum eksik...
  6. TheGokay

MT-07 Blok swaplı Benelli Tnt 250 (Yamelli xsr 07)

Merhabalar, buraya iki tane konu açmıştım kendi proje motorum ile alakalı. Çift silindir motovlog ile çektiğimiz video yayınlandı. Merak edenler linke tıklayıp izleyebilir. Kazasız belasız sürüşler dilerim iyi günler... https://youtu.be/sLPl9wv_XJ4 ---------- Mesajlar birleştirildi - 21:38...
  7. TheGokay

Proje motorumla (Yamelli xsr 07) İstanbul-Balıkesir yolculuğum

Merhabalar, daha öncesinde proje motorum olan yamelli xsr 07 yi forumda konu açarak tanımıştım. Benelli tnt 250 şasesine mt 07 bloğu swapladık. O konuya da şurdan ulaşabilirsiniz. http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/213987-mt-07-swapli-benelli-tnt-250-projem.html Bugünkü konumuza gelcek...
  8. TheGokay

MT 07 Swaplı Benelli TNT 250 Projem

Herkese merhabalar, Projemizin adı Yamelli XSR 07 :) benelli tnt 250 şasesine mt 07 motoru swapladım ve çiçek gibi bir motora sahip oldum. Ne mt07 nin her gaz açışta tekere gelme agresifliği var ne de gaz açıp bıraktıktan sonraki o şase esnemesi orası burası ayrı oynaması sorunu var. Tertemiz...
  9. TheGokay

Yamaha anahtarı kaybettim

Merhaba, anahtar giderken uçtu ve yedek anahtarın içinde immo kodu sanırsam yanlış motoru çalıştırmıyor. Beyinden kodlama ile yeni anahtar nerde yaptırabilirim bilen var mı? Yer İstanbul motor mt07
  10. TheGokay

Activa s ısınınca marş basmıyor

Merhaba 2019 model activa s var. Motor ısınınca marş basmıyor tık diyor kalıyor. Marş pinyon dişlisi sağlam. Bu sorunu yaptığı zaman farklı marş rölesi de denedim yine tık diyor kalıyor. Soğuyunca sorun düzeliyor marş basıyor. Sizce neden olabilir? Arıza ışığı yakmıyor. Bir diğer sorum ise...
  11. TheGokay

Motosiklet şarj sorunu

Merhabalar, yuki izci motosikletimde şarj sorunu olduğu için akümü bozmuştu. Bende statör konjektör ve aküyü garanti olması açısından hepsini yeniledim. Statörde herhangi bi sorun yoktu ama aldığım için değiştirdim. Bunları takıp akü voltajını ölçtüğümde 14.5 15 volt rolantide 17 18 leri de...
  12. TheGokay

Motorda rüzgardan donmak ve çözüm önerisi

Merhabalar, kuryelik yapıyorum scooter ile fakat alt kısmın üşümesine henüz bir çözüm bulamadım. Bacaklarım dizlerim bacakların yanları aşırı üşüyor rüzgardan. İçimde sözde termal içlik var fakat bir işe yaramıyor. Dizlik de kullanıyorum ama etki etmiyor. Tecrübeli rüzgardan üşümemek için...
  13. TheGokay

Dominar devir kesme sorunu

Merhabalar herkese, motorum 2017 model dominar 400 yaklaşık 39200km de. Motorda şöyle bir sorun var. Yavaş yavaş devirlenirken motor 8bin devirde sanki ateşlemeyi kesmiş gibi deviri kesiyor. Gazı bu olay olurken sabit tutuyorum. Motor 8bine geldiği an deviri ateşlemeyi kesiyor sonra topluyor...
  14. TheGokay

Kask tavsiyesi istiyorum

Merhaba herkese, şuanda MT Thunder 3 SV kask kullanıyorum ama ön çene pedinin ordan giren havaya bi türlü çözüm bulamıyorum. Buff sokuştursam da gözleri aşırı derecede kurutan bi hava giriyor. Yüksek hızda daha da sorun oluyor. Yeni bir kask almak istiyorum. Baktığım modeller arasında çene pedi...
  15. TheGokay

Aksiyon Kamerası Tavsiyesi İstiyorum

Herkese merhaba, şuanda Xiaomi nin Yi action kamerasını kullanıyorum ilk çıkarttığı model olan. Video kalitesinden memnunum ancak rüzgar sesi çok fazla alıyor mikrofonun oraya pamuk koymama rağmen(eskiye nazaran pamukla daha az alıyor). Kameranın kendi rüzgar sesi kesme özelliği olmadığı için ve...