Kod numarası önemli değil kırmızı anahtarın duruyorsa sıkıntı yok.eğer Kaybolan kırmızıysar: geçmiş olsunn
Merhaba, anahtar giderken uçtu ve yedek anahtarın içinde immo kodu sanırsam yanlış motoru çalıştırmıyor. Beyinden kodlama ile yeni anahtar nerde yaptırabilirim bilen var mı? Yer İstanbul motor mt07
Kontaktaki anahtar giderken nasıl uçtu onu merak ettim. Benim motorda anahtar dönünce bir daha çıkmıyor. Kontağa kilitleniyor. Sizde de o şekilde değil miydi?
Edit: Tabi anahtarsız çalıştırma varsa iş değişir. Ruhum fakir olduğu için onu düşünmemiştim![]()
Muhtemelen kontak yuvası gevşiyor zamanla, burada bir arkadaşımızında mt09'un sürüş esnasında anahtarı uçtu, şanslıydı çünkü kask kamerası kaydını izleyerek uçtuğu bolgeyi tespit edip buldu anahtarı.Kontaktaki anahtar giderken nasıl uçtu onu merak ettim. Benim motorda anahtar dönünce bir daha çıkmıyor. Kontağa kilitleniyor. Sizde de o şekilde değil miydi?
Edit: Tabi anahtarsız çalıştırma varsa iş değişir. Ruhum fakir olduğu için onu düşünmemiştim![]()
Immobilizer'ların ne kadar boş beleş şeyler olduğunu ıspatlayan konulardan biri olmuş. (Konu sahibi adına sorunu çözüldüğü için sevindim o ayrı...) Ben de birinci elden biliyorum; NC'm çalındığında iki ay boyunca kullanılmıştı (HGS kartımda köprü ve otoyol geçişleri görünüyordu), benim motosikletimde de immobilizer vardı, anahtarları da bendeydi.