`Tesron kullanıcısının son içeriği

1. `Tesron

Giderken sıyırtması ve yavaşlatması

varsa başka yetkili servis öneririm.
  2. `Tesron

valla kimsenin günahını alamam fakat anlattığın sorun debriyaj balatası.
  3. `Tesron

peki neden serviste yaptırmak istemedin, en azından bütün sorun sıkıntılarını ortaya çıkarırdı. Mahalle ustası gibi yem atıp şu, bu bozuk demezdi.
  4. `Tesron

Merhaba, Hava filtresini açık bırakmanın maksadı nedir? anlattıkların bariz Debriyaj balatası olduğunu gösteriyo. Seni koparıyor olmasın?
  5. `Tesron

MT25 2017 Model 2000km altı full bakımlı bir motorun değerini belirlemede yardım

emin olun kendisi yarım saatlik mesafe uzağımda, kelepir almak istesem kendisiyle iletişime geçmek isterdim. Ki zaten Abs olmayan motora karşıyım. Konuşmalarımda öyle bi niyetimin olduğunu göremedim.
  6. `Tesron

MT25 2017 Model 2000km altı full bakımlı bir motorun değerini belirlemede yardım

üstadım yukarıda yazdığınızı benım mt07 için yazdınız sandım, kusura bakmayın. İyi forumlar.
  7. `Tesron

250 koyduk ilana sonradan 240a indirdik.
  8. `Tesron

bu konuda katılıyorum. Üstadım abs'i olsaydın biraz aşşağısına ben direk şimdi iş yerinden çıkıp gelirdim. Şirinevlerdeyim. 190a Sarı siteye güzel bi şekilde koyun. 160ın Aşşağısına da vermeyin. Gerekirse yakınınıza 150ye verin. 1744718135 @arndiol kuzen. bi abimin mt07 2014ü var. Abs yok...
  9. `Tesron

yukarıda arndiol üstadımın haklılık payı yüksek. Motorun absli mi ?
  10. `Tesron

semt neresi üstadım? absli mi motorun ?
  11. `Tesron

Zorunlu Trafik Sigortası

şart oldu, eyvallah.
  12. `Tesron

Zorunlu Trafik Sigortası

acaba sigortacım kaza ferdileri ve hasar ödemelerini vs yüksek mi tuttu ne yaptı?
  13. `Tesron

Zorunlu Trafik Sigortası

2024 AĞUSTOS ta NS200 2021 sigorta yaptım. 21 yaşındaydım ve ilk aracım 6800 tl ödedim sigortaya.
  14. `Tesron

Kask alacağım bu site güvenilir mi?

125cc güçteki bi motosiklet için, özellikle de MT serisi gayet ideal bi kask.
  15. `Tesron

Bajaj Bajaj Pulsar NS 400 Z Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

tek silindir olması dışında bir problem yok. Fiyat problemi type c ye ait.

Yeni mesajlar