Technico kullanıcısının son içeriği

1. Technico

işlerin kötüye gitmesi?

arkadaşlar etrafımdaki esnaflar parlayıp gidiyor ancak benim işlerim çok kötü aceba sebebi nedir fakirliğe neler sebeb olur :/ ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ---------- çokta fakir değilim ama acta bırakmıyor tokda.
  2. Technico

ruhsat 18 yaş altı üstüne alınabiliyormu ?

ruhsat 18 yaş altı üstüne alınabiliyormu ?
  3. Technico

Rodaj döneminde motora iki kişi binmenin çok sakıncası varmı

Rodaj döneminde motora iki kişi binmenin çok sakıncası varmı bilgisi olan varmı?
  4. Technico

Kask böyle takılır.. :D

kask giyen bayan :D
  5. Technico

Kask Önerisi.

Arkadaşlar komple camıda dahil sim siyah olan bir kask önerirmisiniz?
  6. Technico

cup ile ilgili sorularım var.

arkadaşlar benim aslında tvsm var ama ankaraya gezmeye gittim arkadaşımda cup var 125lik made in china :D tekeri patlamış 1 aydır yatıyormuş motorcu ben patlak yapmam 30 tlye ic lastık değişiriz demiş durumu pek iyi olmadıgı icin değiştirtmemiş neyse ben söktüm yama yaptım halletim benzin yoktu...
  7. Technico

Aman dikkat!

Arkadaşlar arkadaşım Mucahid ile gezmek için yola cıktı ağvaya doğru yol aldık virajlarını beğendigimiz icin AĞVA yoluna cıktık ve virajları cok zevklı bir şekilde geziyorduk ancak bir talihsizlikki 5.viraji aldıgımda düzlüge cıktıgımda ortadaki şerit ayıran cizgide gazı actım ve motor arkası...
  8. Technico

Yazık yazık

Aşırı hız sonları oldu: 2 ölü Aşırı hız sonları oldu: 2 ölü Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde aşırı hız yapan motosikletli 2 genç feci şekilde can verdi. Şanlıurfa'nın Birecik İlçesi D-400 karayolunun Birecik-Şanlıurfa 6.ncı km'sinde, motosikletli 2 genç, aşırı hız yapınca 63 LY 426 plakalı...
  9. Technico

8000 Bütçem var hangi motor tercih edeyim?

8000 BÜTÇEM VAR HANGİ MOTOR TERCİH EDEYİM? ARKADAŞLAR BİLGİ VERİRMİSİNİZ KAFAM KARIŞIK
  10. Technico

TVS Apache RTR180 FUARDA!!!

Arkadaşlar Serkan Dinç facebook hesabından paylaşmış. apache rtr 180 fuarda diye bilgisi olan varmı
  11. Technico

Tvs apache jant?

arkadaşlar bendede sarı tvs apache var yanlız ben nasıl bu şekil yapıcam jantı sarı renginde aceba bilgisi olan varmı? ---------- Mesajlar birleştirildi - 16:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:36 ---------- cevap plsss beyler bilen yokmu :(
  12. Technico

TVS Apache 150 (yenikasa) kullananlar bilgi verirse sevinirim

Tvs apache yeni kasanın son hızı nedir deneyen eden bilen?
  13. Technico

arkadaşlar cuplar nasıl bir motor bilgisi olanlar (kod A532)

konu başlıgında belirttigimg ibi cuplar nasıl bir motor aceba bilgi verebilirmisiniz saygılar -
  14. Technico

A2 ehliyeti yaş sınırı nedir?

A2 ehliyeti yaş sınırı nedir?
  15. Technico

tvs apache yakıt tüketimi

tvs apache 150 rtr aldım depoyu fulledim ama kac km gidecek cok merak ediyorum günde 1 km 2 km anca biniyorum size sorayım bilen vardır illaki beyler bir tvs deposu (16 lt) 85 tl benzinle ne kadar yol kat edebilirim?