işlerin kötüye gitmesi?

arkadaşlar etrafımdaki esnaflar parlayıp gidiyor ancak benim işlerim çok kötü aceba sebebi nedir fakirliğe neler sebeb olur :/

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------

çokta fakir değilim ama acta bırakmıyor tokda.

Hepsinin işleri kötü, karşıdan öyle göründüğüne aldanma.

Bizim arkadaşın 3 tane lokantası var, lafa gelince işler on numara ama geçen hafta dükkanın birini kapattı.

Bir kişiden tüm istatistiği çıkarmış olduk.

Son düzenleme:
Allah işlerini yoluna koymana yardım etsin kardeşim...
pendikteyim bende ..ne iş yapıyorsun ???

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ticaret karışık iş. Şans risk beceri eş dost çevre ticari ahlak belli olmuyor. Fikir vercem de 10 yıl evvel ilk ve son ticari denemem de batmış biri olarak pek te faydalı olamam herhalde :) Tek diyebileceğim elinde olanı ve günü iyi değerlendir bugününü aratacak hatalar yapma gerisi Allaha kalmış.

helal para damla damla akar.Allah açıkta bırakmasın olanla yetinmelisin.

yaş 18 dükkana ben bakıyorum 7 kardeşiz hepsi küçük :D ben bakıyorum eve. babam rahatsız

Allah önce babana acil şifalar versin. Sonra da sana sağlık sıhhat versin. Yaşın para düşünmek için çok ama çok genç. Gençken yarım ekmek peynirle

karın doyar ama 50 sinden sonra doymaz. Dürüstlükten ödün vermeden çalışacaksın. Herkes marlboro içerse sen prestige iç, diğer esnaflar lokantada

öğlen yemeği yerse sen evden getir. Onlar Yamaha motora binerse sen tvs ye bajaj a bin. Maddi durumundan hiçbir zaman muzdarip olma. Ufaklıkları

büyütünce birisiyle evlen, o zaman sende istediğin kadar parayı bulacaksın. Etrafındaki varlıklı insanları iyi gözlemle, hepsi muhteşem bir eşe

sahiptirler. Ben onu beşi bilmem, adamı karısı zengin eder.

Telefon işine gelince, internetten satış yap.

Yurtdışından ben sana kaçak telefon ayarlarım yaza doğru sıkma canını :D ( bu üçkağıtçılıktan sayılmaz, devlet kaşındı. )

Allah önce babana acil şifalar versin. Sonra da sana sağlık sıhhat versin. Yaşın para düşünmek için çok ama çok genç. Gençken yarım ekmek peynirle

karın doyar ama 50 sinden sonra doymaz. Dürüstlükten ödün vermeden çalışacaksın. Herkes marlboro içerse sen prestige iç, diğer esnaflar lokantada

öğlen yemeği yerse sen evden getir. Onlar Yamaha motora binerse sen tvs ye bajaj a bin. Maddi durumundan hiçbir zaman muzdarip olma. Ufaklıkları

büyütünce birisiyle evlen, o zaman sende istediğin kadar parayı bulacaksın. Etrafındaki varlıklı insanları iyi gözlemle, hepsi muhteşem bir eşe

sahiptirler. Ben onu beşi bilmem, adamı karısı zengin eder.

Telefon işine gelince, internetten satış yap.

Yurtdışından ben sana kaçak telefon ayarlarım yaza doğru sıkma canını :D ( bu üçkağıtçılıktan sayılmaz, devlet kaşındı. )

sigara içmiyorum + tvs var ztn :D bazen günde 500 lira karım oluyor bazen 50 lira bila olmuyor :(((

Motosikleti
bmw f650 cs
Bu ülkede olan esnafa oluyor biri iktidarda götürüyor biri cemaat diyip işi götürüyor kimse senin halini sormaz sadece vergi almasını bilirler

Kredi kartına taksit kalktı artık telefon alan yok

Ama taksitede bi kılıf uydurursun artık :d

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar