Tarık1995 kullanıcısının son içeriği

1. T

400 liralık deri mont

arkadaşlar motosiklet için 400 liralık deri veya deriye benzer bir mont önerebilirmisiniz ? istanbulda alabilceğim yerleride söylermisiniz
  2. T

İnazuma F Hakkında Görüşleriniz

Sizce nasıl motor arakdaşlar başlangıç seviyesi olsun gidişi rahatlığı ? İnazuma F olanından bahsediyorum ama
  3. T

Kredi Hakkında Bilgisi Olan Varmı ?

arkadaşlar bu bajaj 150 ns alan varmı kredikartıyla ödeme fln bilgisi olan varmı ?
  4. T

Bajaj Pulsar 150 NS

Merhaba arkadaşlar bugün ehliyet kursuna kaydoldum ocakta sınavım var inş geçicem normalde aklımda ktm 250 duke var ama bunu ailem eğer bana destek verirse alabilirim eğer alamazsam aklımda bajaj pulsar 150 ns var bu motorda abs varmıdır bana önemli detayları söyleyebilirmisiniz ?
  5. T

Ehliyer kursuna kaydoluyoum

arkadaşlar yarın ehliyet kursuna kaydolucam inş belgelerimi yarın toparlarım diye düşünüyorum araba ehliyetim var yanıma - kimlik otokpi - 12 adet resim - öğrenci belgesi - ehliyet fotokopisi - 750 lira para alıcam bunlar yeterli olurmu ? ehliyet kursundaki kadın bunları söyledi ama...
  6. T

Motosiklet egzozları çok çirkin

Arkadaşlar banamı öyle geliyor bilmiyorum ama çok kalitesiz geliyor motosiklet egzozları ktm egzoz koymuyor bazı motorlara daha doğrusu egzoz borusu uzun değil gizlemişler sanki siz ne düşünüyosunuz ?
  7. T

KTM DUKE 250 ABS

Arkadaşlar birkaç motor sormuştum size ama supersport motorlar hakkındaki fikirim hep arada kalmış durumda gerek oturuş pozisyonu gerek süspansiyon sertliği olsun ktm naked motorları çok hoşuma gitmeye başladı ayrıca ilk motor olarak düşünüyorum almak istemimin en büyük sebebi otoyolda...
  8. T

VLOG Çekenler Olayı Çok Abartıyor

Arkadaşlar aşırı derecede küfür ediyorlar ve olayı abartıyorlar gibi geliyor belki aranızda vardır vlog çeken arakdailar bakın bu video da küfür ettiği kişiler yola çıkan kişiler ama bunlar ne kadar hatalı olsada çok basit bir şekilde sadece frene biraz basarak hallolabilcek ani frene hiç ama...
  9. T

ABS nin önemi

Arkadaşlar motosiklet alırken abs ye çok önem göstermeniz gerekiyor benim şahsi fikrim.Ben daha motosiklet sürmemiş birisiyim inş yakında oda olur ama uzun zamandır araba süren birisi olarak abs nin nasıl ve ne şekilde hayat kurtardığını gördüm ve yaşadım.Yokuş aşşa inerken önüme yaya fırladı...
  10. T

KONTRA TEKNİĞİ nasıl işler ?

ben bu kontra tekniğini anladım ama olay şu gidonu itme diyolar aşşağı doğrumu iticez yoksa düz mü ?
  11. T

Kawasaki z250sl Nasıl bilirsiniz ?

sizce bu motor nasıldır bana şekli güzel geliyor ama bir yönden racing türündeki motorların yanında biraz tırt kalıyo gibi siz ne düşünüyosunuz mesela ninjayla yanyana dursa pek bir havası kalmıyor sonuçta motosiklet birazda karizma işi
  12. T

HONDA CBR 250 taksit bilgisi olan varmı ?

Arkadaşlar önceden açtığım başlıklardan bilgi edinerek kafamdan bir plan oluşturdum ve hepsini birkaç ay içinde gerçekleştirmeyi amaçlıyorum. planımdan önce bir sorum olcak size aranızda honda cbr 250 için garanti bankasına honda kaç taksit yapıyorum 48 ay yazıyordu internet sitesinde 0 araçlar...
  13. T

Ehliyet kursunun verdiği fiyat

eğitim dahil 720 lira fiyat verdiler istanbulda siz ne düşünüyosunuz pahalı geldi bana araba ehliyetim var
  14. T

Motosiklet Alma Planım Nasıl ?

Arkadaşlar önceden açtığım başlıkta size sormuştum ne yapmam lazı mdiye babamla düzgün bir şekilde konuştum bunun eğitimini alıcam dedim ve bunları gizli gizli yapmıyorum sana soruyorum baba dedim bilgin olsun diye babamda direk olmaz hayır dedi yemin etti filan kendin alıcaksan al ama ben izin...
  15. T

Pederi Nasıl İkna Edebilirim ?

Ehliyeti almayı gizli gizli yapmayı düşünüyorum ama olası bir pederle görüşme durumunda nasıl ikna edebilirim peder bey 65 yaşında hiçbir şekilde motor kabul etmeyen ve gerekirse kapıyı kitleyip beni evden çıkartmıcak birisi 20 yaşındayım arkadaşlar bu durumu düşünüyorumda soğuk terler döküyorum