TamGazDevam kullanıcısının son içeriği

1. TamGazDevam

Aracımı satıyorum, mt09 ile takas yapmak istiyorum. İlgili arkadaşlara duyurulur...

Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Aracımı, mt-09 alma niyetiyle satıyorum. Takas yapmak isteyen olursa diye buraya konu açmak istedim. Araç almayı düşünen, motosiklet sahibi bir arkadaşıma giderse çok mutlu olurum. İlan...
  2. TamGazDevam

Yurt dışına çıkış, muayene gecikmesi, araçları bir süre kullanamamak yatırmak?

Herkese iyi forumlar.. Gelecek ay sonu, iş/eğitim sebebiyle yurt dışına çıkacağım. 9 boyunca memlekette olmayacağım. Halihazırda iki aracım var. Ben bu araçlara, bu yılın mayıs ayında (ileride zam geleceğini düşünerek) lastiklerini, hava filtresi, bir kaç değişmesi gereken parçasını, yağ ve...
  3. TamGazDevam

Sigorta yaptırırken, ekstra ferdi kaza sigortası zorunluluğu?

Az önce motosikletime sıfırdan sigorta yaptırdım. İlk sigortası olduğu için düzenli olarak yıllardır yaptırdığım sigortacıma gittim. İkinci sigortalarda internet üzerinden yaptırıyorum. 7. Basamaktayım, hiç kazam yok. Tahmini 29-30 motosikletim olmuştur. Motosiklet 2008 ybr125. Sigortacı...
  4. TamGazDevam

Gariban Spec Ateşleme Güçlendirme Hakkında

Gariban spec ateşleme güçlendirme yolu varmış, youtube'da gezerken buldum. Sabahları biraz zor çalışan 100cc motosikletime uygulayacağım, sizlerle de paylaşmak istedim. Videoda yapılan işlem, buji kablosu motosikletin şasesine yakın olduğu için akımı yolda dağıtıyor ve ateşleme bobinine ulaşana...
  5. TamGazDevam

3/8 Lokma Takımı

Selamlar, Malum ustalara güvenmemekten artık kendi motosikletimizin ustası olduk. 3/8 Cırcırlı lokma takımı arıyorum, hali hazırda açık ağız anahtar takımım ve alyan takımım var. 20-25 Parçalı olan, içeriği sadece -lokma ağzı ve uzatma aparatı olan - takımlar işimi fazlasıyla görür. Uzun yıllar...
  6. TamGazDevam

Polis Çevirmesine Girme Sıklığınız?

Herkese merhaba. Bugünlerde aklımı kurcalayan bir soru var. ''Polis çevirmesine girerken cc ayrımı yapılıyor mu?'' bunu çok merak ediyorum. Mesela ben ybr ile ekipmanlı bir şekilde yol yaparken her çevirmede banko durdurulurken, yanımdan geçen kasksız cgli asla durdurulmuyordu. Fakat...

Yeni mesajlar