taha01 kullanıcısının son içeriği

1. T

sigortasız çalışıyorum kredi çekmem mümkünmü

sigortasız çalısıyorum yapı kredi vakıf deniz banka gittim vermediler daha once çeken veya bilgisi olan abilerim kredi çekmem mümkünmü aracı hüpoteklii felan göstererek
  2. T

Cg den Hyosung'a geçiş korkumu yenmem lazım :)

Herkese selamun aleykum ben daha önce 2 tane vitesli motor kullandım uzun yıllar cg diğer tabir eddiklerimiz kaza geçirdim bırakmıştım şimdi geri hevesim başladı kısmetse hyosung gt250r almayı dusunuyorum şehir dışından getiricem ortalama 100-150 km kadar sizce sıkıntı çekermiyim nelere dikkat...
  3. T

Adanadan Herkese Selamlar

Adanadan herekese selamun aleykum inşallah yakında bende motor alıyorum almadan adanadan kimler var tanışmak isterim iyi geceler
  4. T

mobilet çalıştırma yolları

Arkadaşlar mobileti kosmadan çalıstımra yolu yokmu :) pedalında dısında biri matkapla demişde motorda bagaj yok şarjlı matkabı arada muhafaza edim bi iki foto gordum adamlar motora jenaratörun ipni takmıslar ipi çekinceçalısıordu
  5. T

yardım lutfen

beyler fotodaki mobiletin eksozuna taktıkları ne boru gibi ola nadı ne ne işe yarar far hangi modelin farı ve kuyruktaki parçanın adı şimdiden teşekkürler :)
  6. T

mobilet sevdalısı biri olarak herkese selamler bilgilerinize ihtiyacı mvar :)

HErkese selamun aleykum motor çocukluk hayalşımdi bi arkdşla paylastım o gaza geldi ve2 hafat ocne bi scooter aldı hiç motor surmemiştim ama bisiklet bildigim için scooter i rahat surdum baya hosum gittip ara biriktirmeye basladım suan bi mobilete param yetiyor mobilet alıp bastan asagı...
  7. T

Sırf bunu sormak için uye oldum Acil yarıdm

ARkadaşlar daha once bi foruma uye olamdm ondan konu yalnıs yere açıldıysa ksuuruma bakmayın benim bi sorum olucakbenim fazla bi butcem yo kadanadayım mobilete yetiyor param ama sevmiyorum bi arkadasımın cup tarzı motoru vardı ve daha yuksek devirli bi motor buldu onu taktı kendi motoru bosta...

Yeni mesajlar