Doğru diyosunuz mağlum bizim parton 3 kuruşun bile hesabını yapan biri 19 yasındayım hala sigorta yapmadılar diğer arkadas da biriktir al dmeiş elde para dayanmıyor ufak tefek seyler alıyosun bi bakmıssın para bitmiş
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:08 ----------
Dediniz gibi yaptım 3 tane banka ismi buldum sigortasız veriyor diye bu sabah gittim üçüde sigortasız olunca veremiyoruz diyor
Sigortasız hiç bir banka kredi vermez
Aracı firmalar 10000 tl krediye 4000 tl kesinti yapar.
Harici böyle aptal saçman adamlara güvenip kredi çekeyim deme.İttirirler kredi çekerken paranın yüzde 40 50 sini.Sigorta yaptırırsan da 3 ay içinde yine çekemeyeceksin.Ayrıca bankalar kendileriyle daha önce çalışmamış(kredi kartı, hesap bakiyesi vs) hiç kimseye para vermezler.
O kefilsiz zartsız zurtsuz denilen kredilerin hepsinde sigorta aranır.Sigorta aranmıyor diye birşey yok.Anca kefilin memuruyiyeti olur öyle alırsın.
Eşim banka çalışanı kendi kredi portfoyu ilk ağızdan yanıtlayayım dedim.Sen bence patronuna söyle taban dan da olsa sşigortanı yatırsın.Sigorta sadece sağlık için değil böyle işler de de hert zaman lazım cunki
Ben ufak tefek kredi işlerimi enpara dan hallediyorum 5000-7000 gibi mesela. Maaşımı direk enparaya atarım harcamalarımı oradan yaparım , elime para geçtikçe en paraya atarım nakit akışı var sürekli. İlk kredi çektiğimde 7000 tl direk verdiler hepsi online gerçekleşti.Sadece en paradan aranıp kredi başvurunuz var onaylıyomusunuz dendihiç bir evrak bordro bilmemne istemediler. bir araştırın derim ben. Tabi ne kadar çekeceğiniz de önemli , daha yüksek tutarlar için süreç bu şekilde olmayabilir