dişliler degişebilir evet ama hızlı gitmesini istiyorsanız çift motor yapıyorlar mobilete biliyorsunuz o daha mantıklı geliyor dişlilerle oynamaktansa. son hızı yüksek fakat motoru çekişten düşürürsünüz. arka dişliyi küçültügünüzde son hızı motorun artıyor.
bunu bisikletin 6ncı vitesi gibi düşünün. çevirdiginiz pedal sayısı aynı fakat 1nci vitese attgınızda bisikleti en büyük dişliye geçer yavaş gider.
6 ya attgınızda ise arkadişli küçülür çevirdiginiz pedal sayısı yine aynıdır fakat kalkışınız yavaş olur çünkü 6ncı vites agır gelir. fakat hızlandıgınızda 6ncı vitesi ayaklarınız çevirirken güçlük çekmez ve hızlanırsınız.
motordaki sistemde hemen hemen bunun gibidir.
karbüratörü uyarmı bilmiyorum fakat sanmıyorum. bir şekilde kaynakla falan takılabilir fakat sesini aman allah degişçeginide sanmıyorum.
resimde orjinallikmi arasam sinyal plakamı arasam dikiz aynamı arasam ne yapsam bilemedim
motoru alcaksanız eger bir çift dikiz aynası ve en az kask takmanızı öneriyorum .
mobiletten çok anlamıyorum ayrıca mobilet fotolardan degilde genelde sesi dinlenerek daha iyi anlaşılır.
motorun ömrü sahibinin benzine koydugu yakıt yag karışımına göre degişiyor.