Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yaklasık 15dk once yıne 1 motor kazası oldu gozumun onunde yaradn hepımızı korusun bunlardan.
sebebiyet veren minibüs çarpan taksi garıp motorcu arkadaşı hallettiler.
yolcu almak için ana yolun ordasında duran minibüse çarpmamak ıcın sola dıresıyon kıran motocuya arkadan gelen taksici çarptı...
arkadaşlar hepınızı merhaba !
06 temmuz tarıhınde sabah 07:00 da yola cıkıp aksam 21:00- 22:00 gıbı donus yapacagım. Gezi rotasında çoğunlula antık kentler vs vs olacak Bodrum muğla kuşadası katılmak ısteyen arkadaşlar katılabılırler.
SYM 200 ıle yolac cıkacagım ortalama 90 km ıle gıdecegım...
Arkadaşlar bır arkadaşıma bu kasktan alacağız kullanan varmıdır aranızda?
http://www.motosikletaksesuarlari.com/LS2-Kask-FF351-Beyaz-Kapali-Kask-Sharp-4-_11334.html
forumda en başlından beri yazıldı herkes her zaman söylüyor ride yapılıyor onlarca video makale ve hala kask kullanmadan yollardasınız !
Bugün çalıştığım dükkanın hemen köşesinde motorlu arkadaş traktöre çarptı koştuk baktık. Kafa da kask yok şort sıfır kol atlet dilini zor bela dışarı...
herkese ıyı geceler boyle bır sıte var bılıyormusnuz? ornegın gıdecegınız yol uzerınde baska kısıler varsa sızlere katılıyorlar ve beraber masrafları kırısıyorsunuz. Kullandınız mı hıc? (site adı reklama gırer dıye vermedım ama versemmı acep ?)
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar.Sizlere bir sorum var. İstanbul Bodrum arası araç kiralayacağım ve garenta rent a car'dan bu hızmetı alıcam (sakın motorla yap vs demeyın zaten motorumu almaya gidiyorum aynı zamandada sezon boyunca oradayım )Rahatsızlıgım nedenı ıle otobus uçak binemiyorum hiç bu...
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar.Tanışma kısmında yazmıştım 2-3 yıllık aradan sonra iki tekere merhaba tekrardan demiştim.SAğlık sorunlarım vs derken ciddi ciddi motor bilgim uçmuş gitmiş. Önümüzdeki haftaya tekrardan inşallah teker döndüreceğim ve demir ata sahip olacagım.Ancak bütçe kıstlı...
Arkadaşlar uzun süredir rahatsızlıgım nedeni ile iki tekerden uzak kaldım :( şimdi şükür ki ayaklandım ve tekrar yollara çıkma vakti geldi ama kask sıkıntım var ve eski nolan kaskım bır dostuma hedıye olarak gıttı :pr: şimdi linketki kaskı düşünüyorum kullanan fikri olan varmıdır ...
Herkese merhabalar arkadaşlar eski bir uyeydım ancak saglık sorunlarım vs derken yaklasık 2 yıldır foruma gıremedım.Sağlıgıma kavuştum ancak şifre mifre kalmadı akılda.İstanbul ikametim hepınıze tekrardan merhaba !!!