İMDAAAAAATTT

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar.Tanışma kısmında yazmıştım 2-3 yıllık aradan sonra iki tekere merhaba tekrardan demiştim.SAğlık sorunlarım vs derken ciddi ciddi motor bilgim uçmuş gitmiş. Önümüzdeki haftaya tekrardan inşallah teker döndüreceğim ve demir ata sahip olacagım.Ancak bütçe kıstlı kaldı :pr::salut: Aşağıdakılerden hangısını tavsıye edersiniz. Uzun yolum mutlaka olacak (Sakın demeyın uzun yola gtmeyen motor yoktur bakımsız vardır dıye) zira bakımını aksatmam ben ama sorun rahatsızlıktan bırazcık uzerınde rahat oturabılmem vs.
Sizlerden ricam fikirlerinizi alabirmiyim aşağıdakilrin hakkında sürekli kulanan yada bilgi sahibi olanlar

BORELLI LEDOW CXM 250
Honda CMX 250 Rebel
Keeway Super Shadow 250
Regal Raptor DD 250E-9B
Hyosung GV 250

sizce?? yorum alablirmiyim !

hızlıda gitsin diosan hyosung ama daha cok görüntü şekli olsun diosan borelli. aralarında bg gucu farkı var.

borellının parca sıkıntı vs varmıdır ? honca konusunda ne dusunursunuz?

Fiyat/Performans/Kalite açısından Gv250 diyorum. Kıyaslanacağı tek motor Rebeldir oradaki, onun da temizini bulmak sıkıntıdır.

raptor ve hyosung su soğutmalı, raptorlarda 2011 modelden ihtibaren balansör mevcut. Ama bu iki motor diğerlerine göre biraz daha fazla yakar. diğerlerine hiç bulaşma derim parça sıkıntısı çekersin çok. eğer maddi durum elveriyorsa hyosung derim yoksa regal de üzmez seni

regal nedir abi buzdolabı markası gibi :queen::queen: burdan hondacı olarak hyosung diyorum çünkü şekil şemal motor aksamı yenilikçi ve zorlamadıkca sağlam

yardımlarınız ıcın tesekkurler arkadaslar sanırsam hysosung tarafına dogru kaymaya basladı aklım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar