Yapmayın bunu artık yeter YAP MA YIN !!!!!!

forumda en başlından beri yazıldı herkes her zaman söylüyor ride yapılıyor onlarca video makale ve hala kask kullanmadan yollardasınız !
Bugün çalıştığım dükkanın hemen köşesinde motorlu arkadaş traktöre çarptı koştuk baktık. Kafa da kask yok şort sıfır kol atlet dilini zor bela dışarı çıkarttık nefes alabilmesi için kol ve bacak kırılmış dedi 112 deki doktor ve hemşire beyin ne durumda bilmiyorum. Arkadaşlar ne olur yapmayın şunu! Cidden artık ne benim nede diğer arkadaşlarımın eminim ki gönlü el vermiyor bu durumlara.
Kaza sonucunu bilmemiyorum telaşeden fotograf vs de çekemedim ama üstüm başım kan oldu yardım edeceğim diye canın sağolsun ben yine üst baş alırımda sen hayatını kaybedersen annen baban eşin ne durumda olacak düşündünmü! ( konuyu yanlış yerede açtıysam af ola ama bugun yemin ettim kaskız babama bişi olsa elimi sürmeyeceğim!):salut::salut::salut::salut:

Kocaeli İl Temsilcisi
Kaskları anca kollarına takarlar . Bugünde bi tane fazer'cı gördüm kafasında güneş gözlüğü , dirseğinde de kask geziyordu öyle ...

yüreğim kaldırmıyor sabahtan akşama belkı 200 tane motor geçiyor kapımın onunden 10 tane kasklı adam yok !

Ben izmir ve bodrumda kasklı bir insan göremedim yoktu nerdeyse tatilimde bunu gördüm. Harbiyede çalışıyorum Cumhuriyet caddesini bilen bilir iş çıkışı 7 gibi caddede arkadaşı beklıyorum trafik var birsürü motor geçiyor scooter çogu ve hiçbirşey yok ustlerınde kaskta yok. Hatta bir transalp gordum 40 yaşlarında biri ondada hiçbir ekipman yoktu. birtek kırmızı bir ducatide mont kask ve eldiven vardı bu milletin kafası hiç çalışmıyor çok cahiller gerçekten, ben motoru daha almadım ehliyeti bekliyorum full ekipmanım odamda duruyor karşımda..

Biz 3 yıl motor hayali kurup 1.5 yıl önceden ehliyet+kas+ekipman alalım gel görki baba rızası alamadığım için alamıyorum.(yaş 21)
Adamdaki lükse bak kask takmıyor.Kedi ya 9 canı var :)Gerçi sadece kaskda yetmiyor...
Motor sürenler çok şanslısınız kıymetini bilin ve gerekirse yemeyin ekipman alın.

suppoter, isim " tedarikçi " avatarda bir elde silah diğerinde " yeşillik " değişik yaklaşım hani... dikkatimi çekti! neyse biz konumuza dönelim;

bırak gözüm isteyen istediği gibi gezsin. evrim diye birşey var:
zayıf bireyler yaşamdan erken elenir giderler, sağlam bedeni ya da daha akıllı olanların genleri gelecek kuşaklara aktarılır. Dolayısı ile bir süre sonra kasksız adem görmeyeceğiz sonucuna varırız.
boş ver sen " yeşile " devam... :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Biz 3 yıl motor hayali kurup 1.5 yıl önceden ehliyet+kas+ekipman alalım gel görki baba rızası alamadığım için alamıyorum.(yaş 21)
Adamdaki lükse bak kask takmıyor.Kedi ya 9 canı var :)Gerçi sadece kaskda yetmiyor...
Motor sürenler çok şanslısınız kıymetini bilin ve gerekirse yemeyin ekipman alın.

Benim babamda razı değildi motosiklet almama , yaş ( 24 ) :) Bende ondan habersiz gittim aldım , motoru aldığım 3. günden sonra oturup konuştum babamla . İlkten şaşırdı sonra birşey demedi , dikkatli sür diyor :) Şuan herhangi bir sorun yok çok şükür .

suppoter, isim " tedarikçi " avatarda bir elde silah diğerinde " yeşillik " değişik yaklaşım hani... dikkatimi çekti! neyse biz konumuza dönelim;

zayıf bireyler yaşamdan erken elenir giderler, sağlam bedeni ya da daha akıllı olanların genleri gelecek kuşaklara aktarılır. Dolayısı ile bir süre sonra kasksız adem görmeyeceğiz sonucuna varırız.

Ee abisi kask takarsa kızlar nasıl tanıyacak onu ? Şeffaf kask ürettilerde takmadılar mı :)
Korumalıkları giymeyi seviyorum, yakıştığını düşünüyorum. Güvende hissettiriyor insana. Birçok kişi eleştiriyor gerçi sanki 600lük, ne gerek var bu kadar, altındaki motor belli falan diye. Kıskanıyorlar mı acaba diyorum içimden :cherry:
59lb5L.jpg

OFG

Ee abisi kask takarsa kızlar nasıl tanıyacak onu ? Şeffaf kask ürettilerde takmadılar mı :)
Korumalıkları giymeyi seviyorum, yakıştığını düşünüyorum. Güvende hissettiriyor insana. Birçok kişi eleştiriyor gerçi sanki 600lük, ne gerek var bu kadar, altındaki motor belli falan diye. Kıskanıyorlar mı acaba diyorum içimden :cherry:
http://i.hizliresim.com/59lb5L.jpg

Şu üstündekinden bendemi alsam ya, ağzıma ediyo dainese sıcakta.
Memnunmusun ?

O elde saksı- silah gezen eleman gelmiş geçmş en iyi filmlerden birinin baş karakteri. Leon amcama laf attırmam.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------

Babayın tükkan adresi falan varsa kıstıralım onu bir yerde ? Olmaz bu böyle diyelim. Yada benim yaptığım gibi yap, motoru al kapının önüne gel kornaya bas, atla baba 2 tur atalım meydanda de. :mrgreen:

asla yüze ateş etme. Hedefi teşhis edemezlerse ödemede yapmazlar . filimdeki bir replik ise ve şimdi dusununce evet kask mask yalan ödeme yapmaz diyor baba leon

kendi canını düşünmeyen adamı ben niye düşüneyim de canımı sıkayım... kendi canını düşünmeyen adam için sizde canınızı sıkmayın

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:23 ----------

http://i.hizliresim.com/59lb5L.jpg

hocam senin kaskın markası ne.. çok şekil duruyorsun maşallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar