Yapmayın bunu artık yeter YAP MA YIN !!!!!!

Eyvallah biz düşmesek bile dingilin biri gelir sıkıştırır arabadan sıgara atar gözüne girer tekerinden taş gelir insan düşünür biraz ya

uzun yolda metro truzım soforunun camdan attıgı ayran var verebılırım zamanında motorumu beyaz ata çevirmişti eşşoğlueşşek !

Bazen arabalarının aynasını kırmak geçiyor aklımdan okadar mal Varki

Kask takmadan motora binen o kadar çok kişi görüyorum ki inanamıyorum. Sonra ben motorcuysam bu arkadaşlar kim, onlar motorcuysa ben neyim sorusu aklıma geliyor.

Ee abisi kask takarsa kızlar nasıl tanıyacak onu ?
Şeffaf kask ürettilerde takmadılar mı :)
Korumalıkları giymeyi seviyorum, yakıştığını düşünüyorum. Güvende hissettiriyor insana. Birçok kişi eleştiriyor gerçi sanki 600lük, ne gerek var bu kadar, altındaki motor belli falan diye. Kıskanıyorlar mı acaba diyorum içimden :cherry:
http://i.hizliresim.com/59lb5L.jpg

OOOOOOOO
o fox kaskın linki varmi acep?

Vallahi ben motoru almadan 2 ay önce ekipmanlarımı almıştım.Her gün onlara bakardım motoru alana kadar.Bakkala bile gitsem büyük bi zevkle tam takım giyinirim, hem içim rahatlıyor, hemde ekipmanlar motorun güzelliğine kat kat güzellik katılıyor.Benim yaşadığım yer Bozüyük.Benden başka full ekipman varsa 1-2 kişi vardır.Kaskla gezen de toplasan 5-10 etmez.O kadar küçük bi yerde değil he 70 bin nüfusu var.Ekipmansızlara r1'ler 1200gs'ler falanda dahil.Onları düşündüğümden değil de, bi kazada anası babası ne hale gelir, karşı araçtaki adam ne hale gelir.. Ne denir ki bunlara...

Bu sabah bornovada goldwing süren birini gördüm adamda sadece güneş gözlüğü ve deri ceket vardı. İçimden Allah akıl fikir versin dedim...

Zamaninda ceket alacakken, hudson dan bir arkadasla konusuyorduk, onu alsak terlertir, bunu alsak üşütür falan derken. Arkadas, bir kulubun duvarinda yazan yaziyi hatirlatti. "Ya ter kaybedersin, ya da kan." Bence gayet acik ve net.

şükür kasksız hiç binmedim birde o 25 liralık kask takanları ,kaskı takıp kayışı takmayanları gördüğümde bile uyarıyorum her zaman

Armor'un görüntüsüne abartısız hayran kaldım fakat cross için uygun olduğunu düşünüyorum asfaltta dikkat et.
Armor kullan at zaten. Şükür daha düşmedik. Off-road kullanım için bunlar. Ne yaz ne kışın giyebildim. Yazın yapıştığı için terletiyor. Kışın üşütüyor. Birebir aynısı var scyco marka var fiyat yarı yarıya uygun bi bak istersen.

kask takmayan adam bindiği aleti bisiklet sanıyodur.

Üzerinden düşme riskiniz olan ve koşma hızınızdan daha yüksek süratle giden hiçbir alete kasksız binmeyin. İlk başta şüphelerim vardı ama motosikletçi alışkanlığı olarak bisiklete de kask almıştım bir bildikleri vardır diyerek. Gerçekten de varmış zira bisiklet kaskı beni ve eşimi iki ayrı zaman iki ayrı kazada çok ciddi yaralanmaktan kurtardı. Ne motosiklete, ne bisiklete kasksız binmeyin.

Kask takmanın görüş açısını azalttığını söylüyolar birde alakası yok daha 260 km tecrübem var trafikte acemi sayılırım ama hiçte rahatsız etmiyor motosikletimi garajdan çıkarırım kaskımı güzelce takıp güneş vizörümü kapatırım nasılda seksi hissediyorum lan kendimi :mrgreen: sonrada duamı eder kontağı çeviririm arkadaş. KASK TAKMAYANA MOTORCU GÖZÜYLE BAKMIYORUM BEN

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar