SULH kullanıcısının son içeriği

1. SULH

İdeal mola verme aralığı km veya süre

Arkadaşlar merhaba, Günübirlik gezilerim oluyo günlük gidiş geliş 300 400km. Başka gezi yapanlara baktığımda mesela buradan kocaeline tek molayla gidiyolar. Benim için örnek vermem gerekirse; şileye 6 7 molada gittim. ağvaya kadar 1-2 mola verdim. Dönüşte de ağvadan avrupa yakasına 3-4 mola...
  2. SULH

Motovlog için mikrofon ve kulaklık nasıl kullanılır? oneri?

Arkadaşlar selam. Motovlog yapmak istiyorum ve gopro hero 4 kameram var. Kulaklık girişi yok. Telefonda ki uygulamadan kayıt yapıyım diyorum ama hangi mikrofonu ve kulaklığı kullanıcağımı bilmiyorum. Yapan arkadaşlar varsa bana kaska montajını söyleyebilir mi? Yanak pedinin oradan geçiyomuş...
  3. SULH

Motovlog için yardım

Arkadaşlar merhaba, Motovlog çekmek istiyorum. Gopro hero 4 kullanıyorum ve gopro stüdyoda editleme yapmaya çalışıyorum.Yeni yeni kurgu yapmaya başladım fakat logo ve intro yapamıyorum. Bilen arkadaşlar logo ve 10 15saniyelik introda yardım edebilir mi:)
  4. SULH

Günübirlik İstanbul/Karaburun gezisi ve diğer birkaç gezimden fotoğraflar

Arkadaşlar merhaba, Facebook cbf 150 tuning sayfasından tanıştığım Metin arkadaşımla geçen akşam konuşup dün yola çıktık. Hedef karaburundu fakat, tabi ki müfettiş gagdet kimliğimizde devredeydi. Yolda pek durmadık. Bi kere durduk ve o an :) Buraya ulaşmak istemiştik fakat giriş yoktu...
  5. SULH

Honda CB500F

Arkadaşlar bugün motoru 16bin km bakımı için servise götürdüm. O arada mağazaya çıktım bi kaç motora baktım. CB500F hoşuma gitti. nc750s i beğenmedim x olanıda büyük gibi duruyo ama pegler seleye çok yakın bacaklarım rahatsız oldu gibi. cbr250 zaten pinokya bisiklet gibi. crfye bindimde...
  6. SULH

İstanbul içi küçük kaçamak deniz ve orman havası

Arkadaşlar merhaba bayram iznimde biraz iş stresinden uzaklaşayım dedim. atladım motora arnavutköyden sarıyere oradan bahçeköy kemerburgaz yoluna, belgrad ormanında da gezdikten sonra gezimi bitirdim. Çektiğim fotoğraflardan motorumun ve manzaranın olduğu fotoğrafları koyuyorum. Belgrad...
  7. SULH

Revit Tarmac Air mont aldım Göbek açıkta modası geçmedi dimi:)

Arkadaşlar merhaba Bu mont uzun zamandır aklımda olan bi monttu. Alsam mı almasam mı diye düşünürken sonunda karar verdim ve aldım. Çekincelerim vardı. Kısa gelir, kötü durur, komik olur diye düşünüyodum. En sonunda dedim ki; nasıl durursa dursun alıcam. Giydikten sonra farkettim ki (her ne...
  8. SULH

Viraj rezilliği

Merhaba arkadaşlar Bugün şirinevlerde motoplus açılışına gittim. bikaç bişey baktım, çıktım. e5'e bağlanmak için yola çıktım. Yollarda toz birikintisi vardı dikkatimi çekti yavaşladım, bide resmini çektiğim görüntüyü gördüm. her ne kadar hızlı girilecek bi viraj olmasada can yakıcı, moral...
  9. SULH

Motosiklet ekipmanı dolabı

Arkadaşlar merhaba. motosiklet kıyafetlerimi ve korumalarımı evde sağa sola koyuyorum hep ve çıkarken her yerden bişey çıkıyo. kask,mont ve ayakkabı aynı yerde olamıyor malesef. yeni bi dolap almayı düşünüyorum. üstte 2 kask koymak için raf çizmelerimi koyacağım bölüm ortada 2 montu mu...
  10. SULH

Üst sınıf mont tavsiyesi

Arkadaşlar ben full koruma gezmeyi seven bir insanım. şuan giydiğim ekipmanlarım nolan: kask ixs: rüzgar geçirmez balaklava freemoto: neopren içlik ufo: ce onaylı en 1621-2 seviye sırtlı koruması Prohel: bellik Venom: mont (sırt korumasını knox koruma ile değiştirdim) Tech90: kevlar pantolon...
  11. SULH

Bu kız ne yapıyo böyle

ben cesaret edemem. o kadar söyliyim:)
  12. SULH

Motorla giderken tekerli sandalyeli yaşlı kadını üstüme sürdü

başlığı uzatmamak için anlatmak istediğimi tam ifade edememiş olabilirim. dün büyükçekmece sahile gittim kafa dağıtmaya, iyide geldi. zamanı geldi dönücem. giyindim, hazırlandım. e5 e bağlantı yoluna doğru gidiyorum. sağda (kaldırımda değil, araba şeridinin sağ tarafında) yaşlı...
  13. SULH

Önerilerinizi bekliyorum

arkadaşlar cuma günü yıllık izine çıkıyorum. aralık 2 ye kadar yıllık izindeyim. ilk yıllık iznim ve yoğun bi çalışma döneminden çıktığım için yıllık izne çıkmak istedim. kafa dağıtmak için. motorda varken bişeyler yapayım diyorum. öneriniz neler. motorla veya motorsuz gideceğim yapacağım...
  14. SULH

Büyük beden arayanlara tavsiyeler

arkadaşlar merhaba büyük beden konusunda sosyal giyimimde de çektiğim sıkıntıyı motosiklet giyiminde de çekiyorum. çoğu mağazaya gittim, gidemediğimin sitesini inceledim. bi kaç bilgi paylaşmak istiyorum. hem forumda olanlar hemde google'da arayanların yararlanıcağını umuyorum. ilk önce...
  15. SULH

Bot konusunda yardım edin lütfen

arkadaşlar merhaba cbf 150 motorumu aldım. nolan kask venom mont aldım ayakları ve bilekleri koruduğu için bot almayı düşünüyorum. (iş yerimde devamlı ayakta çalıştığım için küçük çaplı kazada, mağazada seke seke yürüyen birisi can sıkabilir veya çok fazla hareket edemeyen biri işleri...