Motorla giderken tekerli sandalyeli yaşlı kadını üstüme sürdü

başlığı uzatmamak için anlatmak istediğimi tam ifade edememiş olabilirim.

dün büyükçekmece sahile gittim kafa dağıtmaya, iyide geldi. zamanı geldi dönücem.
giyindim, hazırlandım. e5 e bağlantı yoluna doğru gidiyorum.
sağda (kaldırımda değil, araba şeridinin sağ tarafında) yaşlı (80-90yaşlarında) bi kadını tekerlekli sandalyeyle götürüyolar. bende şeridin soluna kaydım rahat geçsinler yaşlı kadın panik yapmasın diye.
tekerlekli sandalyeyi süren vicdansız kadını bi anda benim üstüme sürdü, ben solda iken dahada sola kırdım.

yine iyi niyeti elden bırakmıyorum.
acaba yolda çukur vardıda yaşlı kadın rahatsız olmasın diye mi öyle bi manevra yaptı diye düşünüyorum.
aynadan bi baktım ne göreyim tekerlekli sandalyeyi kullanan vicdansız ile yanında ki vicdansız, arkalarına(bana) bakıp gülüyolar.

dayanamadım sağa çektim ani bi frenle.
kaskın içinden bak bakayım buraya diye bağardım.
artık nasıl öfkelendiysem kaskın içinden bağırmama rağmen herkes baktı.

kaskı çıkardım beni oraya getirtme, buraya gel diye bağırdım.
baktım yaşlı kadını hızlı hızlı itmeye başladılar, düşürecekler, kaçıyolar.
bende kötü bi olaya sebep olmamak için peşlerinden gitmedim.

bu da böyle bi anımdır.
belkide torunuydu o vicdansız.
Allah kimseye öyle torun nasip etmesin.

Geçmiş olsun hocam. Uzatmamakla doğru olanı yapmışsın. Bu insanların yaptığı akıl erdirecek şey değil.

Nedense benim aklıma ilk gelen şey sana vurdurup sigortadan para almak istedikleri oldu :) Hoş Türkiye'de bu geçerli mi bilmiyorum ama yurtdışında böyle şerefsizlik yapanlar çok.Geçmiş olsun hocam

O teyze olmasa ağzını burnunu keşke kırsaydın derdim ama boşver dostum en iyisini yapmışsın...

O teyze olmasa demişsinizde,teyze olmasa öyle bi konu olmaz :p :)
İki tokatı haketmişler yeni nesil çok kötü

mesajlarınız için sağolun. insanın karşısına bazen böyle densizler çıkabiliyor.

Nasıl karaktere sahip kişilik bunlar.okurken bile nasıl sinirleniyorum allahım ya.. :pr:

Kask kamerası şart, bunları afişe edeceksin kendilerini izleyip altındaki küfürleri okudukça başlarından kaynar sular dökülecek...

En az 3 çocuk .
Al sana 3 çocuk . Yap , ortaya mal gibi sal.
Dünyaya gıdım faydası olmayan insan denemeyecek şahsiyetler.
İlginç bir olayla karşılaşmıssınız , geçmiş olsun.

En az 3 çocuk .
Al sana 3 çocuk . Yap , ortaya mal gibi sal.
Dünyaya gıdım faydası olmayan insan denemeyecek şahsiyetler.
İlginç bir olayla karşılaşmıssınız , geçmiş olsun.

elinde ki el arabası olsa diyicem ki mal ama yinede kendi canından birine zarar vermiyo.

insan annannesine veya babaannesine böyle bişey yapar mı aklım almıyo.

yeni nesille falan ilgisi yok bunun. iyi niyetli insan da var dünyada kötü niyetli insan da

Vay canına bunlar bilrekten geldi çarptı ayağına tazminat felan talep eden tiplerden olmasınlar sakın bundan sonra 50 yi geçmiyecem hele bu yaşlı bunaklar varya kornaya asıldığım halde yola atlıyorlar hemde geldiğimi göre göre

Vay canına bunlar bilrekten geldi çarptı ayağına tazminat felan talep eden tiplerden olmasınlar sakın bundan sonra 50 yi geçmiyecem hele bu yaşlı bunaklar varya kornaya asıldığım halde yola atlıyorlar hemde geldiğimi göre göre

kardeşim yaşlılara her zaman özverili ol.
belki bunak dediğin kişi bi gazi ve savaşta kulağını kaybetmiş. görme yeteneği azalmış bi yaşı.
bilirsiniz yaşlıların kulağının dibinde bağıra bağıra konuşulur bazen. hal böyleyken bizim bip bip kornamızı o karmaşık trafik sesinde duymamamları çok normal.

hatta şunu söyliyim benim yaşadığım olayda kadının ne beni gördüğünü nede olayın farkında olduğunu düşünmüyorum.

Yayaların her koşulda önceliği olduğunu düşünüyorum, ki medeni ülkelerde böyle. İstediğin kadar korna çal, adımını atarsa frene basmalıyız, yol onun, zira kaskı dahi yok, canı sana emanet.

sonuç;

trafikte dikkat etmemiz gereken bir faktör daha ortaya çıktı..

peach kuruları...

2013 yılında üye olan arkadaşlar süperler, başlarına gelen olayları dinledikçe şükrediyorum kendime :)

Tekerlekli sandalyede arkayı gören aynamı vardı yoksa ;( niye güldüklerine anlam veremedik sadece

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar