Günübirlik İstanbul/Karaburun gezisi ve diğer birkaç gezimden fotoğraflar

Arkadaşlar merhaba,

Facebook cbf 150 tuning sayfasından tanıştığım Metin arkadaşımla geçen akşam konuşup dün yola çıktık.

Hedef karaburundu fakat, tabi ki müfettiş gagdet kimliğimizde devredeydi.

Yolda pek durmadık. Bi kere durduk ve o an :)

Buraya ulaşmak istemiştik fakat giriş yoktu, tabi ki müfettiş gagdet kimliğim devreye girdi ve diğer taraftan girmenin bir yolunu buldum ve manzara bu :)

Farklı açılardan :)

Tepeden manzaraya bakış :)

2 Cbf karşı karşıya :)

Tekrar asfalta döndük ve kenarda yeşilliklerin arasından girebiliceğimiz bi boşluk buldum ve içeri dalmak üzere incelemeye başladım :D

Motorum ve manzara :)

Ve yoldan içeri girdiğimda karşılaştığım manzara. Müthiş oksijen deposu.

Hafif arazi yolunda ilerlesek mi ilerlemesek mi diye düşünürken gaza gelip gittiği yere kadar gidelim diyip çıktık yola. Bi kaç kilometre sonra karşılaştığımız manzara :)

Bu da farklı bi açıdan, karşıda ki manzara müthiş. Çok sık ağaçlar. Gidilebilecek yol olsa karşıya geçmenin yolunu arardım:)

En son karaburuna geldik ve orada ki iskelenin tepesine çıktık. Rüzgar şiddetli olsada deniz havası iyi geldi :)

2 Cbf karşı karşıya:) Kırmızı olan benim motor :)

-----------------------------

Bunlarda tep başıma yaptığım gezilerimden birkaç kara

Sanıyorum kısırkaya tarafındayım, sağım solum sera

Buradan hiç gitmek istemedim. Koca tepede tek başımaydım ve manzara müthişti.

Bahçeköy kemerburgaz arasında ki müthiş virajlı yollar. Yağmur vardı. Durdum mu? Tabi ki hayır! :)

Yağmurluğu giyip, yağmurun tadını çıkartmaya devam :)

Ard arda gelen müthiş virajlar. Bu kadar güzel asfaltın kıymetini bilmemiz gerek :)

Son düzenleme:

MCV

Güzel bir gezi olmuş.Resimler ve manzaralarda hoş.
Paylaşım için teşekkürler.

selam ! öncelikle söyleyeyim güzel bir gezi olmamış,çok çok çok güzel bir doğa gezisi olmuş,insan memleketim'de gezilecek ne yerler varmış demeden geçemiyor,fotolar 10 numara,hatta 100 numara çok kaliteli
motorlarda harika benimde var aynısından,beğenerek izlediğim bir gezi oldu,emeğinize sağlık,saygılar.

soa

Güzel gezi olmuş hocam maşallah kazasız belasız CBF 150 tuninng iyidir :D. stickersız cbf te pek bir güzel duruyor maşallah. Motor elimde kalacak olsa şuan sökerim ama satılırken bir ton boyama nedenini anlat sıkıntı iş diye elleşemiyorum stickerlara.

Güzel bir gezi olmuş.Resimler ve manzaralarda hoş.
Paylaşım için teşekkürler.

Teşekkür ederim hocam :)

selam ! öncelikle söyleyeyim güzel bir gezi olmamış,çok çok çok güzel bir doğa gezisi olmuş,insan memleketim'de gezilecek ne yerler varmış demeden geçemiyor,fotolar 10 numara,hatta 100 numara çok kaliteli
motorlarda harika benimde var aynısından,beğenerek izlediğim bir gezi oldu,emeğinize sağlık,saygılar.

Selam, teşekkürler hocam eyvallah:) Çoğu kimse bilmiyo İstanbul'da böyle yerler olduğunu. Ben bile şaşırıyorum bazen evimden 40km ileride böyle yerlerin olduğunu görünce:) Eşlik etmek isterseniz birgün beraber istanbul içinde beraber gezebiliriz:)

Güzel gezi olmuş hocam maşallah kazasız belasız CBF 150 tuninng iyidir :D. stickersız cbf te pek bir güzel duruyor maşallah. Motor elimde kalacak olsa şuan sökerim ama satılırken bir ton boyama nedenini anlat sıkıntı iş diye elleşemiyorum stickerlara.

Teşekkürler hocam :) Aynen cbf tuning takip ettiğim bi grup, oradaki insanların çoğunu kafa dengi buluyorum. Siyah olduğu için ayrı bi yakışmış. Ona da söyledim motor böyle daha iyi diye :):)

Güzel gezi olmuş hocam maşallah kazasız belasız:)

Eyvallah hocam :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar