- Konu Yazar
Arkadaşlar merhaba,
Facebook cbf 150 tuning sayfasından tanıştığım Metin arkadaşımla geçen akşam konuşup dün yola çıktık.
Hedef karaburundu fakat, tabi ki müfettiş gagdet kimliğimizde devredeydi.
Yolda pek durmadık. Bi kere durduk ve o an

Buraya ulaşmak istemiştik fakat giriş yoktu, tabi ki müfettiş gagdet kimliğim devreye girdi ve diğer taraftan girmenin bir yolunu buldum ve manzara bu

Farklı açılardan

Tepeden manzaraya bakış

2 Cbf karşı karşıya

Tekrar asfalta döndük ve kenarda yeşilliklerin arasından girebiliceğimiz bi boşluk buldum ve içeri dalmak üzere incelemeye başladım

Motorum ve manzara

Ve yoldan içeri girdiğimda karşılaştığım manzara. Müthiş oksijen deposu.

Hafif arazi yolunda ilerlesek mi ilerlemesek mi diye düşünürken gaza gelip gittiği yere kadar gidelim diyip çıktık yola. Bi kaç kilometre sonra karşılaştığımız manzara

Bu da farklı bi açıdan, karşıda ki manzara müthiş. Çok sık ağaçlar. Gidilebilecek yol olsa karşıya geçmenin yolunu arardım

En son karaburuna geldik ve orada ki iskelenin tepesine çıktık. Rüzgar şiddetli olsada deniz havası iyi geldi

2 Cbf karşı karşıya
Kırmızı olan benim motor 

-----------------------------
Bunlarda tep başıma yaptığım gezilerimden birkaç kara
Sanıyorum kısırkaya tarafındayım, sağım solum sera

Buradan hiç gitmek istemedim. Koca tepede tek başımaydım ve manzara müthişti.

Bahçeköy kemerburgaz arasında ki müthiş virajlı yollar. Yağmur vardı. Durdum mu? Tabi ki hayır!

Yağmurluğu giyip, yağmurun tadını çıkartmaya devam

Ard arda gelen müthiş virajlar. Bu kadar güzel asfaltın kıymetini bilmemiz gerek

Facebook cbf 150 tuning sayfasından tanıştığım Metin arkadaşımla geçen akşam konuşup dün yola çıktık.
Hedef karaburundu fakat, tabi ki müfettiş gagdet kimliğimizde devredeydi.
Yolda pek durmadık. Bi kere durduk ve o an

Buraya ulaşmak istemiştik fakat giriş yoktu, tabi ki müfettiş gagdet kimliğim devreye girdi ve diğer taraftan girmenin bir yolunu buldum ve manzara bu

Farklı açılardan

Tepeden manzaraya bakış

2 Cbf karşı karşıya

Tekrar asfalta döndük ve kenarda yeşilliklerin arasından girebiliceğimiz bi boşluk buldum ve içeri dalmak üzere incelemeye başladım

Motorum ve manzara

Ve yoldan içeri girdiğimda karşılaştığım manzara. Müthiş oksijen deposu.

Hafif arazi yolunda ilerlesek mi ilerlemesek mi diye düşünürken gaza gelip gittiği yere kadar gidelim diyip çıktık yola. Bi kaç kilometre sonra karşılaştığımız manzara

Bu da farklı bi açıdan, karşıda ki manzara müthiş. Çok sık ağaçlar. Gidilebilecek yol olsa karşıya geçmenin yolunu arardım

En son karaburuna geldik ve orada ki iskelenin tepesine çıktık. Rüzgar şiddetli olsada deniz havası iyi geldi

2 Cbf karşı karşıya

-----------------------------
Bunlarda tep başıma yaptığım gezilerimden birkaç kara
Sanıyorum kısırkaya tarafındayım, sağım solum sera

Buradan hiç gitmek istemedim. Koca tepede tek başımaydım ve manzara müthişti.

Bahçeköy kemerburgaz arasında ki müthiş virajlı yollar. Yağmur vardı. Durdum mu? Tabi ki hayır!

Yağmurluğu giyip, yağmurun tadını çıkartmaya devam

Ard arda gelen müthiş virajlar. Bu kadar güzel asfaltın kıymetini bilmemiz gerek

Son düzenleme: