Şuayyip kullanıcısının son içeriği

1. Şuayyip

Blebird hız sınırlayıcı iptali

Kuba bluebird 50cc karbüratörlü hız sınırlayıcı iptali konusunda bilgisi olan varmı arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. İnternette bişey bulamadım
  2. Şuayyip

Viva80 Yedek Grenaj Sorunu

Merhabalar , Arkadaşlar Viva80 Motosikletim var ön Grenajlarında kırıklar var ve Grenajları yenilemek istiyorum fakat grejları bulamıyorum stmax üreticinde dahi yok buna uygun uydurabileceğim başka bir model varmi bilginiz varsa yardımcı olabilirmisiniz. Teşekkürler. "][/URL]
  3. Şuayyip

MT-1 araçtakip web üzerinden takip sorunu (ascendgps)

Çinden almış olduğum araç takip cihazının ayarlarını bir türlü yapamadım cihaz mesajla konumu telefonuma gönderiyor fakat webden konumu göstermiyor yada yanlış gösteriyor bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz. ciraz: MT-1 satıcı: ascendgps hat: türktelekom...
  4. Şuayyip

araç takip web den takip sorunu (ascendgps )

Çinden almış olduğum araç takip cihazının ayarlarını bir türlü yapamadım cihaz mesajla konumu telefonuma gönderiyor fakat webden konumu göstermiyor yada yanlış gösteriyor bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz. ciraz: MT-1 satıcı: ascendgps hat: türktelekom...
  5. Şuayyip

Fiddle2 motor yağ atıyor

Arkadaslar, Motor Fiddle2 2011 model 12.000km de motorun ust kapagindaki bir borudan cok fazla yag atiyor bunun bir çözümü varmidir[/url][/IMG][/url][/IMG]
  6. Şuayyip

scooter arka teker ATV nin arka mile takılır mı ?

Amacım go kart benzeri bir araç yapmak, elimde scooter tekerleği var bunu atv arka mil alıp ona takmak istiyorum bu mümkün mü, bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum görünüşte ATV ve Scooter arka tekerin yerleri bir birine çok benziyor ilginiz için şimdiden Teşekkürler...
  7. Şuayyip

piyasada sahte motul yağlar mi var ?

Motul c2 cinzir yagi almistim daha once kullandiklarim gibi degil yag zamanla katranlasiyor ve motor milinin oldugu kucuk dislinin oradan asagi dogru zift gibi akiyor ve de yagin kutusunun uzerindeki etiket kagitla yapistirilmis o kagidi cikarirsam motul felan yazmiyor yani şöyle kagida basip...
  8. Şuayyip

istanbul dan samsuna yolculuk yol arkadaşı araniyor.

Yarın sabah çıkıyorum yokmu o tarafa giden
  9. Şuayyip

istanbul dan samsuna yolculuk yol arkadaşı araniyor.

Bayramdan önce 15.07.2015 yani çarşamba günü sabahtan samsuna gitmeyi düşünüyorum o tarafa gidecek arkadaşlar varsa bir birimize yol arkadaşı oluruz. Motor Cbr250r
  10. Şuayyip

cbr250r yada cbr500 yan çanta demiri yardım

2014 yeni kasa Cbr250r nin yan canta demiri yok uzun yol yapacagim yanlara 35 lik arkakaya 45 litrelik canta takicam cbr500 un demirleri uydurulabilir gibi geldi ama fiyatlari cok yüksek, bende demircide yan demirleri yaptirmayi düşünüyorum ama örnek bir grafik yada cizim vb metaryelleri...
  11. Şuayyip

hızlı viraj alırken hissettikleriniz ?

Yüksek hızla gidiyorsunuz ve birden viraj çıka geldi yavaşlama şansınızda yok o virajı alırlen virajın dışına doğru motorun fırlıycak gibi olması motorun lastiklere uyguladığı basıncın artması aha şimdi kayacak mıyım duygusu insanın ömrünü alıyor gidiyor çok korkuyorum çok defa başıma geldi...
  12. Şuayyip

Asya nostalji 125 kullanıcıları

Asya nostalji 125 kullanıcılarından bilgi istiyorum. Bu motordan ne derece memnunsunuz? En önemlisi yakıt tüketimi nekadar? Hızlanması nasıl? İki kişi yokuşlarda nasıl? Kronik bir sorunu varmıdır? Bilgi paylaşan herkese teşekkür ediyor yorumlarınızı bekliyorum ---------- Mesajlar...
  13. Şuayyip

istanbuldan samsuna cbr250 2014 ile yolculuk başlıyor

Bu sabah motoru servise gösterdikden sonra yola çıkıyorum inşallah . Yolda beni neler bekliyor bilmiyorum :)
  14. Şuayyip

Cbr250r 2014 kırmızı (kırmızı motor aldın mı aldın mı :) )

Uzun süredir aksilikler yüzünden CBR250r yi alalamıştım ve yeni kasası çıktı iyikide alamamışım. Herşeyde bir hayır vardır ve öylede oldu. Siyahını istiyordum fakat onunda siyahi türkiyeye malesef gelmedi diğer renkleride çok fazla renk vardı bende sade olsun dedim kırmızıyı seçtim :wiinkk...

Yeni mesajlar