Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar yarın sabah delmece yaylasına gidecegiz 2 motosikletle cb125 fizy 125 ile
ilk defa gideceğim topculardan feribotla gidilecek
güzergahı bilen veya gelmek isteyen arkadaşlar olurmu ??
sabah 08,00 gibi kadıköy erenköyden çıkmayı planlıyoruz şimdiden teşekkürler..
arkadaşlar bu bölgece olanlar calışanlalar dolaşanlar dikkat !!!
caddede tüm motorları ceviriyolar ve inanın hiçbirinide boş göndermiyolar.
gecen haftadan beri uygulama var korka korka biner oldum motora
bugun arkadasıma 300 tl ceza kestıler neden ?
1 polıs cagırmıs hemen yanında durmamıs...
:pr:ewet nasıl oldu bilmem ama kontagı kaybettik yedeğide zaten hiç yoktu aslında bır kopya saklamak lazımmıs basımıza geldıkten sonra anladım şimdi yeni kontak mı almam lazım yoksa anahtarı bişekilde cıkarttırabilirmiyim bi yerlerden yenisi serviste 160.00 tl cok para bu yoklukta :D tecrücebi...
sahibinden ila no #60412986 motora burdan bakabilirsiniz
gercekten temiz bir cbf tekleme vs hiç bi sorun yaşamadım
yedek anahtarı kitapcıgı servıs bakım kagıtları vs tüm evrakları tamdır
fiyat konusunda kararlıyım 3200 3300 olurmu demeyın takas düşünmüyorum
zaten sahibinden .com a 2011...
Arkadaşlar dün akşam ADANA dan bir arkadasımın motorsikleti çalındı
HONDA CBF 150 KİRMİZİ RENKTE PLAKASI 01 AKB 47
2011 model eski kasalardan (sarı renkte sinyalli) gören duyan bilen olursa lütfen polisi araması rica olunur:jocolor::jocolor:
öncelikle merhaba arkadaşlar :mrgreen:
nezaman birisi moturuma baksa incelese nazar değiyor.:silent:
15 gün önce yıkadım motoru garajan cıkardım ewin önünde hatunu bekliyorum bir genc geldi baktı inceledi sorular sordu gitti neyse tlf la konusuyorum arkamı döndüm birazda hararetli bi konuşma...
koskoca halaskargazi caddesınde 1 adet ne mobesa nede bı işyeri kamerası var akıl alır degıl maddı manevı bı degerı buyuk değil 2006 model kanunı trex 125 ama gupe gunduz cadde ortasından calınması düşündürücü o yuzden emsal olsun ıkı dk işiniz dahi olsa mutlaka kılıtleyın motorunuzu