nazara inanırım : ))

öncelikle merhaba arkadaşlar :mrgreen:

nezaman birisi moturuma baksa incelese nazar değiyor.:silent:
15 gün önce yıkadım motoru garajan cıkardım ewin önünde hatunu bekliyorum bir genc geldi baktı inceledi sorular sordu gitti neyse tlf la konusuyorum arkamı döndüm birazda hararetli bi konuşma motora bi bakim dedim anaa motor sag tarafa yatmış öyle görünce sok olsum daha 1500 km de üstüne titriyorum neyse allahta fazla bişe yok biraz ön fren kolu cizilmiş birde ön cam cizik o kadar

bu gunde akşam üstü ewe bişeler alıyorum market önünde birisi motora baktı abi bunlar hep sorun cıkartıyor :cyclopsan sende varmı bişeler diye bende cok şükür diyorum bende bişe yok ,cıktım maketten fırına gırecem yanastım önüne motoru sola dogru bırakmamla beraber hoop bizim motor yerde tabi ben üstündeyim ama kıvrak bi hareketle kurtuluyorum şoktayım:pale: motor yerde kaldırıyorum kendi kendime kızıyorum şoku atlattım bakınıyorum motora ayna yerinden cıkmış debrej kolu aynen u şeklini almış baska biseyı varmı bilmiyorum sinirimden motoru koydum garaja cıktım ewe

nazar var bizde nazarrrr :queen:

Super Moderator
Geçmiş olsun yaşananlarla ilgili, neyse ki nazarla işim yok da uğraşmıyorum bu tip şeylerle...

[not]Konuyu ilgili kategoriye taşıdım bu arada...[/not]

Nazar boncuğu tak...

Açıkçası benimkinde çıkartmalar dahil 6-7 tane var...

bende bugün teslim aldım motoru siteye resim koymaya korktum ne olur nolmaz
oğlumun nazar bonğundan bitane araklıyıp takçam :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Açıkcası ben de inanırım..Ne zaman biri incelese ya da gıpta etse küücük te olsa bi terslik oluyor..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Nazar olmazmı...kesinlikle var...Bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçek..Kem göz,,kötü bakış..

bende motorun bazı parçalarını carbon kapladım herkesin gözü üstündeydi motorun ve lastiğim patladı :mrgreen:

anlamadığım olay ne ben anlayamadım..motorun üstündeyken motorla neden düştünüz?ayağı mı koyamadınız.biri mi itti.yerde muz kabuğu mu vardı ?

Allah Allah :S Motora her binişinde bir defada olsa ayetel kürsi duasını okusan ? Allah nazardan saklasın kardeş deponun üstüne ufak bir iğde agacı dalı ufak bişey ve nazar boncuguda takabilirsin...

Allah Allah :S Motora her binişinde bir defada olsa ayetel kürsi duasını okusan ? Allah nazardan saklasın kardeş deponun üstüne ufak bir iğde agacı dalı ufak bişey ve nazar boncuguda takabilirsin...

Ayetel Kürsi Duasının Meali:

Allah... O'ndan başka İlah yoktur. Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

şimdi bunu okuyunca bir şey olmayacak diyosun? İyimiş :)

tam ayetel kürsi as diyecektim ki arkadaşlar yazmış zaten nazar boncuğuda batıl inançtır bilginize...

Ayetel Kürsi Duasının Meali:

Allah... O'ndan başka İlah yoktur. Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

şimdi bunu okuyunca bir şey olmayacak diyosun? İyimiş :)

Dalga geçer gibi konuşmayın lütfen.İnanmıyorsan okuma kardeşim ya da google yaz Ayet'el kürsi nin fazileti diye oku zahmet olmazsa.Bu yaştan sonra sana bunu mu öğretiyim yani!

Âyet-el kürsinin fazileti

Sual: Her zaman okunması tavsiye edilen Âyet-el kürsinin [Bekara 255] fazileti nedir?
CEVAP
Âyet-el kürsinin fazileti çoktur. Birkaç hadis-i şerif meali şöyledir:

(Âyet-ül kürsi âyetlerin seyyididir. Bir yerde okununca şeytan orada tutunamayıp mutlaka çıkar.) [Hâkim]

(Âyet el kürsi, Kur’an-ı kerimin dörtte biridir.) [Ebu-ş-şeyh]

(Evinde, Fatiha ve Âyet-el kürsi okuyana, o gün cin ve şeytan zarar veremez. Nazar değmez.) [Deylemi]

(Yatarken Âyet-el kürsi okuyana, şeytan yaklaşamaz.) [Şevahid-ün-nübüvve]

(Her farz namazdan sonra Âyet-el kürsiyi okuyanın Cennete girmesi için hiçbir engel yoktur.) [Nesai, İbni Hibban, Beyheki Taberani]

(Evinden çıkarken Âyet-el kürsi okuyana, yetmiş melek, evine dönünceye kadar dua ve istiğfar eder.) [Ey oğul ilmihâli] (Araçlara binince de Âyet-el kürsi okumak kazayı belayı önler.)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar