StreetStiLLs kullanıcısının son içeriği

1. S

Kış şartları da düşünüldügünde bana en uygun motor sizce ne olmalı?

Merhaba daha önce MT25, CRF250L , MT07 sürdüm. Ehliyetim A sınıfı. İlk defa hevesle scooter deneyimi yaşayım dedim ve iyiki scooter almışım dedirtti bana. Aldığım motor Activa 125 Vites ile oynama derdi olmadan rahat bir şekilde yolculuk yapmak beni çok rahat hissettirdi. Kullanımım şehir...
  2. S

Disk Kilidi Kırmak veya Üzerindeki Hatırlatıcıyı Almak

Merhaba anahtarı olmayan bir disk kilidimiz var. Bu kilit bizim için çöp fakat bir hatırlatıcı kablo olmuş 100-150tl. Bu kabloyu üzerinden almanın bir yolu var mı? Resmi bırakıyorum.
  3. S

Yedek parçasını bulamadığım HJC kask

Merhaba HJC IS17 Daugava kaskım var. Kaskımın vizör mekanizması kırıldı. Arkada parcayı tutan kısımda sadece sorun var. Bu parcayı alayım dedim ama hiç bir yerde bulamadım. Bu işin tamiri mümkün mü? Mümkün ise kim yapar? Vizörün kodu: HJ-20M
  4. S

50cc tavsiyeleriniz

Merhaba hobi amaçlı 50cc bir motor alacağız. Yıllık kullanım max 1000km olur. Kapalı garajımızda duracak. Benim tercihim sıfır almak fakat daha önceki açılan konularda verilen tavsiyeler 2. El alınıp değer kaybı yaşamasın tarzında. Ben de şu şekilde düşündüm. Bu motorlar yetersiz diye...
  5. S

Takip cihazi İmei sorunu

Merhaba aramızda takip cihazı kullanan veya mantığını bilenlere bir sorum olacak. Sinotrack St 901 takip cihazım var. Bu cihazlar çinden geldiği için imei atmak gerekiyor. İcınde bir imei oluyor fakat 6 ay icinde farklı imei atmak gerekiyor. Ben de imei atarken turkiyede kayitli olmayı bırakın...
  6. S

CRF 250L için Zincir Yağı Tavsiyesi

Merhaba motorumu sadece arazide kullanıyorum. 2-3 haftada 1 kere o da ortalama 45-50km civarı oluyor. Normalde off road icin Motul c3 öneriyorlar. Bu motor için de Motul C2 diyorlar. Sizce benim kullanımıma göre hangisini almam gerek? Burada kullanım şeklinden ziyade zincirin yapısı da etkili...
  7. S

Endrocross botu ile vites değiştirme sorunu

Merhaba crf 250l kullanıyorum. Endurocross botu aldım fakat botum vites değiştirme arasına girmiyor. Bundan dolayı da botun sağ tarafını vitese bastırarak değiştiriyorum. Nasil vites değiştirebilirim? 😊 Veya motorda ayar mı yapmak gerekiyor
  8. S

Elcik Koruma Nasıl Takılır

Merhaba CRF 250L motor için elcik koruma satın aldım. Gidona ve elciğin yanlarına tutturulan tarzda bir şey. Sol tarafı taktım ama sağ tarafı anlayamadım. Sağ tarafta gaz kolu olduğu icin içine takınca dönmesini engelleyeyecek veya onunla birlikte dönmeye çalışacak gibi geliyor. Sağ tarafı nasıl...
  9. S

Spy 5000m hakkında

Merhaba bu alarmı kullananlarınız elbet vardır. Ben de almayı düşünüyorum. Öncelikle bu alarma bakma nedenim bir yere gittiğimde motorum göz önünde olmadığında tedirgin oluyorum. O yüzden hiç değilse kumandadan bilgi gelsin ki içim rahat etsin istiyorum. O yüzden içimin rahat olmasına göre...
  10. S

Disk Klidi Nasıl Takabilirim? Honda CRF 250L

Merhaba honda crf250 l için disk klidi bakıyorum fakat diskime baktığımda hiç birisi olmayacakmış gibi geliyor. Arka disk için oluyor fakat ön disk biraz değişik. Bu tarz disklere uygun disk kilidi var mı? Disk kilitlerinde mm yazıyor. Bu mm çap mı? Ona göre ölçüm yapıp da kaç mm oldugunu...
  11. S

Telefon Tutacağı Tavsiyesi

Merhaba, Crf250l için telefon tutacağı almak istiyorum. Telefonum note 10 lite 6.7 inç boyutu var. 7 inç büyük boy kılıf olması gerek. Önerdiğiniz fiyatı uygun ve sorun yaşamayacağım tavsiyelerinizi bekliyorum. NOT: alternatifi var ise n11 den kuponlarim var. N11 den olması daha iyi olur
  12. S

Plakalığın altına yazı yazdırmak

Herkese merhaba. Plakalık alırken almışken yazılı satanlardan alayım dedim. Ama altına İSİM SOYİSİM veya Kamyon arkası yazısı yazdırmak istemiyorum. Aklıma mesleğimden dolayı ilginç bir fikir geldi. Mesleğim: Matematik öğretmeni Aklıma gelenler 1) Matematiksel bir formül : Örneğin a2+b2=c2 2)...
  13. S

Cekette Ara Beden Olma Sorunu

merhaba Boyum 178 Kilom 67 Mont bakarken S beden dar ve kolları kısa geliyor M beden de kolları daha iyi olsa da biraz büyük geliyor. Omuz ve dirsek korumaları yerinden oynuyor. Benim gibi zayıf olanlar nasıl bir çözüm buldular? Yardımlarınızı bekliyorum
  14. S

SATILIK S Beden MT Blade 2 sv Kask

Merhaba sadece deneme amaçlı evde giydiğim kaskımı satıyorum. İnternetten satın aldım fakat kullanmadım. Önceliğim İzmir içi elden satış yapmak. Eğer İzmir dışındaysanız ve bir tanıdınığınız var ise o da gelip bakabilir. İstenir ise alıcı ödemeli kargo gönderebilirim. İstediğim Ücret: 750 TL...
  15. S

Zincir Kilit Tavsiyeleriniz

Merhaba motorumu kitlemek için zincir kilit almak istiyorum. Forumda yaptığım araştırma sonucu grade 80 zincir önerenler azımsanmayacak kadar çok. Fakat mühendis arkadaşların forumdaki ve farklı yerlerdeki yazıları grade 80 in yük dayanımı ile olduğunu kesilmeye karşı bir faydası olmadığını...

Yeni mesajlar