stanly kullanıcısının son içeriği

1. stanly

r25 satıp 250 duke abs almak?

Herkese merhaba, Severek ve isteyerek hatta 2 ay sıra bekleyerek ilk parti 2015 model r25 alanlardanım.İlk ve başlangıç motorum,hiçbir sıkıntı yada tecrübesizlik yaşamadım.Manetleri,plakalığı,lastikleri (rosso 2 taktım) bile değiştirdim hatta.Aktif olarakta kullanıyorum. Ama ABS olmaması...
  2. stanly

Motosiklet montu yapmak

Merhaba arkadaşlar Çok yakın bir arkadaşım gerçek deri ile (inek ve sığır derisi) bay bayan mont,ceket imalatı yapıyor.Büyük bir atölyesi var.Ortalama bir mont yarım gün felan sürüyor ve 45 farklı işlemden geçiyor.Dün konuşurken motosiklet montundan açıldı konu.Ben bir deri mont beğendiğimi...
  3. stanly

Sinyal problemi

Merhaba arkadaşlar, Motoruma vagabond marka plakalık takarken kurulum videosundaki gibi plaka ışığı ve sinyal kablolarını düzgün bir şekilde söktüm.Sonrasında orijinal arka sinyal yerine internetten aldığım led sinyalleri bağladım ve plakalık montajını tamamladım.Şuanda ne ön sinyal ne arka...
  4. stanly

Kaliteli bir kask ile belki sonuç daha farklı olabilirdi.

Hergün doğup büyüdüğüm memleketimin yerel haber sitelerine girerim, haber okurum.Bugün ki haber ise içimi cızlattı.Yine ihmaller, yine dikkatsizlik, yine güvensiz sürüş ve kötü sonuçları.Yorumları sizlere bırakıyorum.Kaza yapan arkadaşada geçmiş olsun der, inşallah tez zamanda sağlığına...
  5. stanly

Yaptık bi delilik, aranıza katıldım :)

Merhabalar, Eskiden bu yana olan hevesimi hem kendim artık bastıramadım hemde ailenin "yapma,etme" baskısını da kırarak motor aldım.Aldığım motor Yamaha YZF R25, mart ayının ilk haftası teslim olacak.Arai axcess 2 kask aldım,bu haftada dizlik ve montu halledeceğim.Aslında scooter yada...

Yeni mesajlar