sSameT kullanıcısının son içeriği

1. sSameT

Uzun yol yapmak isteyenler Danışanlar

Öncelikle Herkese İyi Akşamlar 3senedir motorla içli dışlı bayağı anılarım oldu. Motoru almadan bi kaç ay önce foruma adımımı atmıştım. Açmak isteğim konuya gelirsek hep uzun yola çıkcam vırttı zırttı bi çok konu açılıyor. Ve bende bu konular için bildiğim öğrendiğim şeyleri size aktarmaktan...
  2. sSameT

Motosiklet Kredi K.

Selamın Aleyküm Kaç gündür bunu düşünüyorum Motosiklet için krediye baktım 30bine 700 civari bisey 36 ay olursa peki bu kredi kartı nasıl oluyor onda kaç sene böldürebiliyoruz kredi kartindan pek anlamiyorum:sunny: o yüzden cevaplarsanız sevinirim.
  3. sSameT

Motor için kredi

Selamın Aleyküm İyi Akşamlar abiler kardeşler krediyle ilgili bi sorum olcak benim, emekli ye ne kadar kredi verirler yada aylığın kaç katı kadar verirler 7.000 verirlermi.
  4. sSameT

Honda Cbr250R kullanıcıları bi bakabilir mi

Selamın Aleyküm iyi akşamlar abilerim,kardeşlerim Drift kullanıcısıyım ama CBR250R düşünüyorum kendimi geliştirdikten sonra Boyum:1,80 Kilom:100 civarı CBR250R nasıl uygunmudur yetişebilirmiyim onu merak ediyorum. Honda CBR250R kullanıcıları sayfasına yazdım ama cevap yok o yüzden konu açma...
  5. sSameT

İnterneti yavaş olanlar içeri

Öncelikle bu konu dışı'da ilk konu açışım; İnternetiniz yavaşsa bazı şeylere girerken bekliyorsanız, Bi program buldum çok iyi şekilde hızlandırıyor. (Cheat Engine 6.3) indirin , kurduktan sonra açılınca bilgisayar simgesine tıklayıp oradan tarayıcınız neyse onu seçip ama seçerken açık olması...
  6. sSameT

Akü Şarj Cihazı

Selamın Aleyküm Demin motomax'da dolaşırken gördümde http://www.motomaxonlineshop.com/h-tronic-al800-aku-sarj-ve-koruma-cihazi-pmu2147 site vermek yasak değildir İnşAllah burda akü şarj aleti gördüm akünüzün aşırı dolmasını ve zarar görmesini engelliyormuş. Kış boyunca akünüz boşalmıyor...
  7. sSameT

Drift/ Akü Bağlama

Selamın Aleyküm, Aküyü söktüydüm havalar soğuk olduğu için içeri kaldırdıydım bayağı bi doladıydım etrafını bişey olur diye sardıydım akünün, dün taktım tekrardan ama düzgün gitmeyen bazı şeyler var. marşa basıyom dğmeye çalışmıyo? ama şu alttaki adını unuttum :) ona basınca çalışıyo lambaları...
  8. sSameT

Mondial 125 Mh Drift/ Teknik Özellikleri / Alacağım Motor İşte

Teknik Özellikler 1. Motor : Tek Silindir, Dört Zamanlı 2. Silindir Hacmi (cm³) : 135 3. Silindir Çapı ve Strok (mm) : 56.50x53.80 4. Sıkıştırma Oranı : 9.8 ± 0.1 : 1 5. Max. Tork : 10.5 Nm at 7500 min 6. Max. Güç : 9.5 kw at 9000 min 7. Max. Hız (km/h) : 110 8. Rölanti : 1400±100 min 9...
  9. sSameT

Motosiklet'e Gereken Ekipmanlar ve Plaka

Selamın Aleyküm, Kolay Gelsin İlk Önce Herkese Arkadaşlar Motosiklet İçin: 2700tl , peki ekipmanlar için kaç tl tutar ve bi marka önerirmisiniz bunun için hangi kask,eldiven,dizlik,dirseklik iyi olur markaları felan sölerseniz. Bide Plaka çıkartmak sonra noterden alma gibi şeylerin hepsi kaç tl...
  10. sSameT

Motosiklet Çalıştırma, Vites Değiştirme Bilen Bilmeyen Bi Bakarsa Sevinirim.

Selamın Aleyküm öncelikle herkese kolay gelsin arkadaşlar vites değiştirmede çalıştırmada aklımda bazı sorunlar , soru işaretleri var ve size sormak istedim yardım ederseniz bilmeyenlerede yardım edermisiniz benim bildiğimi yazacam doğruysa yanlışsa düzeltirmisiniz. Değiştirme;şimdi motora...
  11. sSameT

Mondial 125 Mh Drift Nasıl ?

Öncelikle ; Selamın Aleyküm Kolay Gelsin Arkadaşlar Daha Öncede Konu Ne Açmıştım Şimdi Kararımı Değiştirdim Bazı Arkadaşlarım Nedeniyle Ve Bende O Markanın Daha İyi Olduğuna Karar Verdim Şimdi Mondial 125 Mh Özelliklerini Bilmeyenler İçin Yazacağım ; Teknik Özellikler : 1. Motor : Tek Silindir...
  12. sSameT

Motosiklete Başlangıç İçin Gerekenler

Motosiklete Başlangıç İyi bir motosiklet sürücüsü olmanın en temel gerekliliği MÜKEMMEL DENGE ve az da olsa FİZİKSEL YETERLİLİK'tir. Örneğin bisiklet sürmeyi bilmek temel şarttır. Çocukluğunuzda bir ara bisiklete binmiş olmanız yetmez, halen sürebiliyor olmanız gerekir. Bisikletle her iki...
  13. sSameT

Kanuni Wındıy S 125 / Kuba XR125 Hangisi Bi Yardım İçeri Girin

Motor Alacam Arkadaşlar Ama Biraz Çekici Bişey Olursa Bunlardan Hangisi Güzel Sizce Yada Başka ( Kuba/Kanuni ) modellerinde Hangisi Güzel Bi Yardım Ederseniz Artık Sevinirim Kızların Gözüne Güzel Görükcek Bişey Olursa Biraz Sevinirim. ---------- Mesajlar birleştirildi - 18:38 ---------- bir...

Yeni mesajlar