Honda Cbr250R kullanıcıları bi bakabilir mi

Selamın Aleyküm
iyi akşamlar abilerim,kardeşlerim Drift kullanıcısıyım ama CBR250R düşünüyorum kendimi geliştirdikten sonra
Boyum:1,80 Kilom:100 civarı CBR250R nasıl uygunmudur yetişebilirmiyim onu merak ediyorum.
Honda CBR250R kullanıcıları sayfasına yazdım ama cevap yok o yüzden konu açma gereği duydum.
Cevablarınız olursa şimdiden teşekkür ederim. :)

ben 1.75 im çift ayağım yere tam basıyo sen boy içinmi kilo içinmi sordun anlamadım.

1.80 her motora biner kamyon değil bu yani ne kadar yüksek olabilir :queen:

Internetimi kapattirdigim için oyüzden bakamadım mobilden giriyorum.
Cevaplariniz için tesekkur ederim. Yuksek motor oldugunu duyduğum icin sorduydum.

Altın Elbiseli Adam'ın CBR 250R incelemesini izleyin, orada çok şeyin cevabı var...
Yedek parça fiyatlarının aşırı pahalılığı kısmı hariç diğer şeylerin altına imzamı atarım :D

Altın Elbiseli Adam'ın CBR 250R incelemesini izleyin, orada çok şeyin cevabı var...
Yedek parça fiyatlarının aşırı pahalılığı kısmı hariç diğer şeylerin altına imzamı atarım :D
Evet onun butun videolarini izledim ama onun boyunu nerden bilecem :) o yuzden sordum yinede soyledigin icin tesekkur ederim.

Evet onun butun videolarini izledim ama onun boyunu nerden bilecem :) o yuzden sordum yinede soyledigin icin tesekkur ederim.

Hatıladığım kadarıyla videonun bir yerinde sele alçaklığından bahsediyordu o yüzden söyledim :)
Kazasız sürüşler...

selamun aleyküm arkadaşlar.
cbr 250r almaya karar verdim. ben alanyada yaşıyorum ama alacağım motor izmirde. arkadaşlar izmirde yaşayan varmı gidip bi baksa motora bi kontrol etse bende ona göre kalkıp gelsem burdan. değilse hiç boşuna 600 km yol geleceğim. varmı bana yardımcı olacak izmirde yaşayan arkadaş?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar