Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar mersindeki grubumuz icin bi logo dusunduk. Aklimiza otuz3 yazisindan motor seklinde bir logo yapmak geldi. İlk sekil ve devamindaki calismalar asagidaki gibi ama bundan daha profesyonel bi yardim gerekiyo. Anlayan varsa bi el atsin :king:
arkadaşlar 2014 model motosikletleri ararken sitenin birinde Lifan 2014 yılında deprep yaratacak modelleriyle geliyor başlığı altında şu yeni model lifanlar gördüm, eğer bu modellerle uygun fiyatlı girerse Türkiye'ye piyasada baya iş yapar...
arkadaşlar baya bi uğraşarak kafamıza göre toparladığımız motorum çalınmıştır.
resim atmayı bilmediğim için facebooktaki resminin linkini atıyorum..
görenlerin polise bildirmesi rica olunur..
bu motoru eşim için yapmıştım :( 28 inde düğünümüz var. kullanması nasip olmadı :(...
merhaba arkadaşlar, 28 nisanda düğünüm var ve düğünümden önce dağıtmak için motosikletle alakalı bir davetiye bastırmak istiyorum. İnternetten baktım ama hiç rastgelmedim. sadece şunu bulabildim onuda görsellerde buldum
http://img222.imageshack.us/img222/3240/motorm.jpg
sizin önerilerinizi ve...
merhaba arkadaşlar nikon d5100 fotoğraf makinesi almaya karar verdim.
ilk önce media markette kampanyadaki
nikon5100 body + 18-55mm + nikon af70-300mm F4/5.6G BLACK + sandısk extreme III sdhc kart 4g = 1948 tl olana karar kılmıştım
daha sonrada internetten tekzen in
nikon d5100 body +...
merhaba arkadaşlar. artık kendi kendime bişeyler yapmak adına alet edevat almaya başladım. kaynak işinden pek anlamadığım için anlayan arkadaşlar varsa şu kaynak makinesi benim amatör işlerimi görmeye yetermi tavsiye almak istiyorum...
sabah işten çıkmış eve geliyordum. kırmızı ışıkta beklerken polis arabadan anons yaptı ''mobilet devam et''
öyle bi gıcık oldum ki polise anlatamam...:pr:
mobileti küçümsediğimden değil. daha araçları ayırtedemeyen adamı trafik polisi yapmışlar ya ona yanıyorum...::cekic::
şehir içi ufak tefek işlerimde ve off road için kros motor almak istiyorum yalnız kararsız kaldım 21 yaşında bir japonmu yoksa 5 yaşında bir çinlimi. fiyatları aynı. sizce ne yapmalıyım:silent: