sizce lifan bunları gerçekten getirirmi?

Piyasayı çok iyi bilmrm ama neden getirmesin? Görünüşe direkt algılanmamak lazım Megelli için söylenen sözleti duyduktan sonra

İlk model SYM Wolf 250 ye benziyor ama sanırım 500 cc son model ise hyosong GT 250 naked ikizi :wiinkk: Gelirse bunlar piyasa şenlenir :cat:

Ben lifana trip atıyorum kp150yi getirmeyecek ya!
em150 alırız napalım cbf motoru filan diyolar ama bakacağız

Kim tasarladıysa bu motorları.... Kör olsunlarmı diyim, gebersinlermi diyim. Göz var nizam var lan bune ya :mrgreen:

Ben lifana trip atıyorum kp150yi getirmeyecek ya!
em150 alırız napalım cbf motoru filan diyolar ama bakacağız

Bende kp150 gelicek diye bekliyordum malesef gelmeyeceğini duyunca benimde moralim bozuldu, şimdi bende rks titanic 150 ve em150l arasında kaldım, eger lifandan başka bir marka veya başka bir model düşünmüyorsan hiç düşünmeden al em150 yi

:santa: ::xs06::

He he gelir.

Önce kp 150 gibi satabileceği bir motor getirsin.

---------- Post added at 12:19 ---------- Previous post was at 12:16 ----------

Bende kp150 gelicek diye bekliyordum malesef gelmeyeceğini duyunca benimde moralim bozuldu, şimdi bende rks titanic 150 ve em150l arasında kaldım, eger lifandan başka bir marka veya başka bir model düşünmüyorsan hiç düşünmeden al em150 yi

Bu arada Arslan26:

rks titanik i denedim. fena değil ama çin liyim diye bas bas bağırıyor. O ayaklık, vites, arka firen in hali ne öyle. Tornadan çıkmış gibi.
Kısa mesafe kullandığım için fazla bir şey diyemeyeceğim.

Bajaj Discover i 3600 e vereceğiz demişler. Denemekte fayda var.

:santa: ::xs06::

He he gelir.

Önce kp 150 gibi satabileceği bir motor getirsin.
Bu lifana kapak olsun

---------- Post added at 12:19 ---------- Previous post was at 12:16 ----------

Bu arada Arslan26:

rks titanik i denedim. fena değil ama çin liyim diye bas bas bağırıyor. O ayaklık, vites, arka firen in hali ne öyle. Tornadan çıkmış gibi.
Kısa mesafe kullandığım için fazla bir şey diyemeyeceğim.

Bajaj Discover i 3600 e vereceğiz demişler. Denemekte fayda var.

Dostum teşekkür ederim eksik olma bir çok konuda faydanı gördüm, bende beklemedeyim yani bajaj ı bekliyorum :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
en alttaki kırmızı bildiğin ducati monster hocam calıntı tasarımlar :pr:

Bunları tasarlayanın ben aklını seveyim sondaki kırmızı hariç diğerleri bişeye benzemiyor,geleceği varsa da gelmesin aga

yazmadan edemicem hele o sondan 3. motor,o orantısız şekilsiz kuyruk yapısı,saçma sapan renk cümbüşü,gereksiz hiç yakışmamış olan alt sakalıyla tam anlamıyla apaçilere yönelik üretilmiş gibi

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar