Sonick34 kullanıcısının son içeriği

1. S

HGS olmadan otoban kullanmak

Selam arkadaşlar. Bir soru soracağım ama sadece bilenler cevap verirse sevinirim. Servisi kacirdigim icin bugün motorla işe gitmek durumunda kaldım. Hizli gitmek için mecbur otoban o kullandım ama HGS m yok. Yani daha almadim. İzmit hgs gişelerden girdim . Şekerpınar gişelerden çıkarken bir...
  2. S

Hacim büyütme

Selam. Wr 125 r den NC 750 x veya tenere 660 a geçeyim diyorum. Uzun yolda en azından 120 yle stabil gideyim yorulmadan. Yaş 35. Tecrübe olarak da CBF 150 ve wr 125 r var. Sıkıntı yaşar mıyım sizce?
  3. S

Yamaha Wr 125 r uzun yol

Selam arkadaşlar. Wr 125 r ile izmit Bozcaada yapmayı düşünüyorum. Motorun sınırlarını biliyorum ona göre kullanicam ve hiç acelem yok. Yaş 35 ilk motorum. 15 senedir İst ve uzun yollarda araba tecrübem var. Ayrıca birkaç bin km de İst da cbf 150 tecrübem var. Ekipman tam. Lastikler de yüzde 50...
  4. S

Güzel icat- Aster sırt çantası

Proje aşamasında olan bir icat. Sanırım yatırımcı bekliyor ve fon topluyor. Bisiklet ve motosiklet için görünürlüğü arttıran bir sırt çantası. Linkten videoyu izleyebilirsiniz. https://www.indiegogo.com/projects/aster-world-s-safest-cycling-backpack#/
  5. S

Virajlara çok mu yavaş giriyorum?

Cbf 150 kullanıyorum. E5 de özellikle kartal maltepe köprüsü gibi çıkışlara motora da kendime de çok güvenmediğimden max. 40-50km gibi hızla dönüyorum çok yatırmadan. bu hız normal mi yoksa ben mi çok yanlış mı yapıyorum?
  6. S

Neden yüksek cc li motosikletler ve arabalar satılıyor.

Uzun yıllardır araba kullanırım. A2 ehliyetim de var. Motor olarak da şu anda arkadaştan ara ara aldığım cbf150 yi kullanıyorum. Karayollarımızda hız sınırları belli. En fazla yasal hız 120. Hadi sollamaya falan girdin max. 150 kmh. Şimdi 200-250 max sürati olan araba/motor satışına devlet neden...
  7. S

X-city vs Xevo 250

Arkadaşlar motor arasında kaldım. Gönül Xmax ister fakat Yamaha kampanyası sebebiyle Xcity ve yaklaşık aynı fiyattaki Piaggio Xevo arasında gidip geliyorum. Xevo kullanıcısı pek bulamadım, sayfası da ölü. Tipi çok hoşuma gidiyor fakat parça bakım maliyeti yüksek olur diyorlar. Xcity ise tipini...
  8. S

Motosiklet kiralamak neden bu kadar pahalı?

Scooter a bile günlük 130-150 TL civarı istiyorlar. 250 cbr ye 250 TL. O paralara Mercedes, BMW kiralanır :)
  9. S

Honda PCX-Yamaha Tricity?

Selamlar, 33 Yaşındayım. Boy 174, KG 74. İlk motor olarak scooter düşünüyorum.CBF 150 ile ehliyet sınavına hazırlanıyorum. Haftaya direksiyon sınavına gireceğim. Amacım sadece yazın güzel havalarda haftasonları ve akşamları İstanbul Anadolu yakasında gezinti yapmak,sahile inmek vs. Hobi ve zevk...
  10. S

Motosiklet mi alsam

Arkadaşlar merhaba, Forumu bir süredir takip ediyorum ve çok şey öğrendim sayenizde. Bugün de üye olarak aranıza kaltıldım. 33 yaşındayım, bekarım ve bankacıyım. İstanbul da yaşıyorum. İstanbul trafiğinde 10 küsür yıllık araba tecrübem var, bisikletim var. bir kaç kere de trafiğe kapalı alanda...