Güzel icat- Aster sırt çantası

Bizim millet normal sinyalleri bile umursamazken çantada yanıp sönen bir led i oyun zanneder yada görmez..

direk bu lazım
Flexible_LED_strip_lights.jpg

şaka bir yana mümkün olduğunca, eğer zorunluluğunuz yoksa gece motorla yolculuk yapılmaması taraftarıyım. millet uyuyor direksiyon başında böyle yanıp sönen şeyler pek fark yaratacağını düşünmüyorum özellikle kanunsuzluğun kural tanımazlığın prim yaptığı güzel ülkemde. ne kadar az risk, o kadar daha uzun ve mutlu yaşam.

haklı olmak değil, hayatta olmak en önemlisi.

çantaya gelirsek, istenirse normal bir sırt çantasına da çok rahatlıkla yapılabilir bu sistem. çok ta matah bir şey gibi gözükmüyor. şarjlı çakar lambayı ince tül gibi bir şey ile çantaya dikerseniz deri gibi kalın bir malzeme ile sanırım işinizi görür. yatırım beklemeye gerek olduğunu düşünmedim :)

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Ledli ekmek dolabı tadında bir icat. :pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
778MAY.jpg

0l2myB.jpg

adB2XQ.jpg

r25 e yapmışlar türkler yapınca kötü başka marka oldumu süper iymiş iymiş

Eleman, bir canta tasarlamis ve bunun icin 79bin dolar bagis toplamis! 78bin dolari direkt cebe indirmistir.

Bu bisikletler için , hali hazırda muadilleri de var zaten piyasada ancak bisiklete monteli oluyor , çanta farklı olmuş . Bizim böyle şeylere ihtiyacımız yok , bizim görme engeli olmayan sürücülere ihtiyacımız var .

Benim motosiklet te standart aydinlatmalar
Haric 2 sis ve 7 adet te led li aydinlatma noktasi ayrica cantaya yapistirilmis fosfor bantlar var , biraz pavyon sytle oldu ama olsun.ugo gibi oldu.ama olsun.
Ayrica kask a cok mini pilli cakar lambalar buldum .onlari vizor un arkaya bakan kismina silikon ile yapistirip kullanmayi dusunuyorum.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet, isik degil de, 3M fosfor bantlar acaip etkili.

Incecik ip gibi birsey, cantalarda veya ayakkabilarda, cok uzaktan bile belli oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar