Ana sayfa
Forum
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Motosiklet.TV
Foto Galeri
İletişim
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Son aktivite
Kayıt ol
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
sodurlu88 'in en son etkinliği
Ana sayfa
sodurlu88
Bu dönüş hakkında düşünceniz ?
konusundaki
Muzaffer Topal mesajınıza
Haha
tepkisini verdi.
dalgıçlık ? vayyy, demek bizimki dalıyor. dalgıcları severim. hafif sempatim oldu su an. 1779430220 @Okan Sinan Ocan , senin...
22 May 2026
sodurlu88
konusundaki
Haha
tepkisini verdi.
sen de az değilsin sodorlu :) millet eğitim sonrasında 5 takım dizlik eritti de, sonra da kıskanmıyorummmmm yaaa. bal gibi de...
22 May 2026
sodurlu88
,
başlıklı konuya cevap yazdı.
Yok niye kıskanayım, başka üyeler faydalandı bilgilendi işte. Muzaffer de uslu durup banlanmasaydı oda gelirdi diye söyledim. Kişisel...
21 May 2026
sodurlu88
,
Karşılıklı tehditleşmek bırakın beyler, icraat görelim. Mesaj manyağı yapılacak... Bitirilecek...
21 May 2026
sodurlu88
,
Ooo senin yokluğunda alamanyalardan asrın eğitimcisi geldi, foruma eğitim verdi. Millet 5er takım dizlik eritti sonrasında. Uslu dursan...
21 May 2026
sodurlu88
,
Gereksiz sarkıyor motordan ama kamera için yapıyordur zaten. Bence çok zor yapılmayacak bir şey değil, o kadar sarkmayı gerektirecek...
21 May 2026
sodurlu88
,
Antalya’da korkutan kaza: Polisler yola savruldu
Polis motorunun sirenleri açıkmıydı bilemem ama kavşakta polislere dur tabelası var. Her türlü polisler hatalı gözüküyor, geçiş...
21 May 2026
sodurlu88
,
Fsm koprusu - Susurluk (240 km) - 3 saat (non stop) - 3.3 lt/100 km. Super bir sürüş!(güvenli)
Temiz duruyor motorunuz, ben iki rengi de beğeniyorum açıkcası. Hatta son çıkan R modellerindeki beyazlı grenajlarda güzel. Rüzgar...
18 May 2026
sodurlu88
Fsm koprusu - Susurluk (240 km) - 3 saat (non stop) - 3.3 lt/100 km. Super bir sürüş!(güvenli)
konusundaki
4strings mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
İlk kullandığım renk turuncuydu, çok beğenirken gride karar kıldım da şimdi görünce turuncu da çok iyi duruyor. Lansman rengiydi. Hadi...
18 May 2026
sodurlu88
,
Boyum 180cm falan, cam için en alt seviyede kullanıyorum ama deflector var camda. Camı yukarı ayara alırsam bu kez farın üstündeki...
18 May 2026
sodurlu88
,
Geçen hafta 1190'la otobandan 700km yol yaptım. 110-160 arası hızlarda gittim, çok kısa süreli daha yüksek hızlara çıkmışımdır...
18 May 2026
sodurlu88
,
Amatör üretici Apilia nasıl MotoGP nin en iyi motoru haline geldi? Çok ilginc!
Teşekkürler bilgiler için... MotoGP'yi Toprak yarışmaya başladığından beri izliyorum ama seyir zevki düşük geldi bana. İlave olarak...
15 May 2026
sodurlu88
konusundaki
Beğen
tepkisini verdi.
oyle deme, moto gp onemli ya. africa italya da gs i zirveden indirmişş. durum çok iyi anlayacağın. almanya verileri 2 ay geriden...
15 May 2026
sodurlu88
,
Boşver sen şimdi Aprilia MotoGp'yi falan. Yokluğunda Honda Avrupa'da ne kadar satmış, AT ne kadar iyi motormuş bu tür bilgilerden mahrum...
15 May 2026
sodurlu88
,
Uzun bot kullanım/sürüş önerileriniz
Yeni botlarınla 1 defa halı saha maçı yap, yumuşacık olur sertlik falan kalmaz.
15 May 2026
Yeni mesajlar
D
Hız göstergesinin abartı fazla göstermesi
(8 kişi konuda)
En son: Davutaga1717
30 dakika önce
Moto Sohbet
Cfmoto 450 mi Xmax 250 Techmax mı?
(4 kişi konuda)
En son: Hz Veysel
31 dakika önce