Smyrna35 kullanıcısının son içeriği

1. Smyrna35

Kawasaki Ninja 300 vs Yamaha R25

Sezona yaklaşırken bana artık çok küçük gelen cbr125'imi sattım ve cc büyütme olayına giriştim.1.85 boy ve 95 kilo olduğum için en başta gönlüm Hyosung'dan yanaydı,daha sonra çevremdekilerin ve Urla'daki Sabri Usta ve oğulları (bilenler bilir çok düzgün insanlardır) tavsiyesi üzerine -resmen...
  2. Smyrna35

Kask Kaplama

Nolan n86 kaskım var ve görünüşünü beğenmiyorum,plasti dip ile veya şu reklamcıların kullandığı folyo ile kaplama yapılma imkanı var mı?Kaskın yapısına zarar verir mi?
  3. Smyrna35

Bell M3r

Agv k3 almayı planlıyordum fakat malzemesiyle ilgili kötu yorumlar okudum.Bell m3r almayı düşünüyorum,kullananların veya hakkında bilgisi olanların fikirlerini öğrenmek istiyorum. Artı ve eksileri nelerdir?
  4. Smyrna35

1000₺'ye kadar deri ceket tavsiyesi

1000 liraya kadar deri ceket arıyorum.Alpinestar Gp Pro'ları çok seviyorum ama fiyat fazla geliyor.Tavsiyelerinizi bekliyorum...
  5. Smyrna35

Motosikletli Katili Olmamak İçin - Motosikletlileri Fark Edin

Performans ödevimi hazırlarken bir yazıya denk geldim ve sizlerle paylaşmak istedim... . BİR MOTOSİKLETLİ KATİLİ OLMAMAK İÇİN ARABA SÜRÜCÜLERİNE OKUYUN ve OKUTUN.. Araba kullanırken.. ! Mutlaka zamanında sinyal veriniz.. ! Aynaları alıştığımızdan daha fazla...
  6. Smyrna35

Hudson deri nasıldır?

Arkadaşlar kask araştırırken hudson deri firmasını buldum,sonra fark ettim ki forumda da reklamları falan varmış.Agv k-3 baktım fiyat cazip geldi diğer ürünlerde başka firmalara oranla ucuz.Sizce güvenilir mi?Burdan bir şey alıpta memnun kalmayan var mı?Ayrıca internetten değil de...
  7. Smyrna35

Keith Code Twist of Wrist II Türkçe Altyazı

Twist of the Wrist II filminin Türkçe altyazisini hiçbir yerde bulamadım, bulduklarim da doğru düzgün değildi.Elinde bu altyazı olan atabilir mi?
  8. Smyrna35

Ortalama 1700tl ekipman tavsiyesi

Herkese iyi akşamlar,birçoğunuzu ardı arkası gelmeyen soru yağmuruna tutuyorum farkındayım :cherry: ama bilinçli olarak başlamak istediğim için bütün zamanımı araştırmalara harcıyorum...Motosiklet %90 hyosung gt250r olucak,şimdi de ekipman araştırmasına girdim,ehliyeti almama daha 6 ay var bu...
  9. Smyrna35

Altın Elbiseli Adam Megelli 250r testi

Barkın abi motoru bulmuş,pazar günü teslim almış.Eli kulağında bugün yarın video yayınlanır.Alacağım motosiklet bu incelemeye bağlı desem yeridir:cherry: Sizce motoru çok ezer mi?Beğenmediği yönleri ne olur titreşim,performans vs? Bu motoru çok istiyorum özellikle Ducati fanı olduğum için ama...
  10. Smyrna35

Izmir Guzelbahce'den selamlar

Mehaba, adım Nevzat.Izmir Güzelbahçe'de yaşıyorum 17 yaşındayım daha motor ehliyetim yok (Hazirana alıcam umarım).Almak istedigim motorlar en basta Cbr 250r, Ninja 250.Daha önce hiç motosiklet sürmedim.Daha motosiklet almadan her konuda bilgilenmek, bilinclenmek için siteye üye oldum.

Yeni mesajlar