Hudson deri nasıldır?

Arkadaşlar kask araştırırken hudson deri firmasını buldum,sonra fark ettim ki forumda da reklamları falan varmış.Agv k-3 baktım fiyat cazip geldi diğer ürünlerde başka firmalara oranla ucuz.Sizce güvenilir mi?Burdan bir şey alıpta memnun kalmayan var mı?Ayrıca internetten değil de Izmir/Kahramanlar da ki mağazadan alıcam.

İstanbulda ilk olarak ortaköyde bi mağazası vardı Hudsonun.
Daha sonra kızıltoprağa da şubesini açtı. Sahipleri ile iyi iletişimimiz vardı.
Bende o zamanlar cruiser vardı bir çok alışverşiş yaptım.
Her sene fuar giriş bileti aldım. İyi ve dürüst insanlardır. Bir sıkıntı yaşamazsın.

Ben deri kıslık eldiven aldım.2 günde elime ulaştı sorun cıkmadı.

Bende geçen hafta bot aldım izmirdeki mağazadan gayet ilgililer bi sorun yaşamadım

Özellikle büyük beden giyenler için Hudson Deri mükemmeldir.
120 kilo olduğum için ne revit, ne alpinestar vs. korumalı ceketler olmuyor bana. Ama Hudson'da 9XL'a kadar korumalı deri ceketler var.

Deri ceket, korumalar vs, bir kaç siparişim oldu, herhangi bir olumsuzluk olduğunda arayıp bilgi veriyor'lar, bir sorun çıkmadı, siz zaten mağaza'dan alışveriş yapacaksınız, "görerek elle muayene ederek":queen: daha sağlıklı olur :)

gv motorum için çanta bakıyordum fuardaki stantlarında: fiyatları biraz pahalı geldi. onun dışında çalışa arkadaşlar çok ilgili, surat asmadan her soruya güzel güzel açıklama yapıyorlar. Başka bir kaç ürün almıştık branda, buff vs. Yanında ufak promosyonları da oldu. Ben çok memnun kaldım tekrar alışveriş yapmayı düşünüyorum.

Benden hudson dan bir çok alışveriş yaptım. İlgi ve alakaları gerçekten insanı şımartıyor.
Değişim felan yaparken hiç sorun çıkmamıştı.
Aldığım gün kargoya veriyorlar felan.
Ürünleri de gayet başarılı. yaza doğru bir ceket daha almayı düşünüyorum :)

eldiven aldım sağ elde koruma 10-15 dk sonra batma yapıyor acı veriyordu
bir kere eline giymekle anlasılcak gibi de değildi
hiç sorun etmediler ürünü yolladım aynı gün yenisini kargoya vermişler
sorun çözüldü memnun kaldım başka alışverişlerim de oldu

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
2012 agustosta bu ceketi 270 e almıştım...:flower:
http://www.hudsonderi.com/?urun-296-12-MC-HL-Bay-Deri-Ceket.html

Arkadaşlar kask araştırırken hudson deri firmasını buldum,sonra fark ettim ki forumda da reklamları falan varmış.Agv k-3 baktım fiyat cazip geldi diğer ürünlerde başka firmalara oranla ucuz.Sizce güvenilir mi?Burdan bir şey alıpta memnun kalmayan var mı?Ayrıca internetten değil de Izmir/Kahramanlar da ki mağazadan alıcam.

İzmir'deki şubesinden birkaç kez alışveriş yapmıştık gayette memnunuz hiçbir sıkıntı yaşamadık çalışan arkadaşta gayet ilgili birisi memnun kalıcağınızdan eminim

motorsiklet sektörü hatta dışında ki pek çok sektördeki firmaya göre çok düzgün esnaflar kesinlikle tavsiye ederim.

Referanslar sağlam :) Güvenilir firma demek ki.Kaskı eldiveni ve dizliği burdan alıcağım kesinleşti o zaman teşekkürler...

Ben robokop ceketi 3 yıl önce buradan almıştım hala kullanıyorum şuanda yeni bir ceketle değiştirme ihtiyacı hissediyorum lakin 3 yıl iyi idare etti. Mağaza çalışanları olarak motomaxtan v.s. daha ilgililer.

Uygun bedeni buluncaya kadar ürün degisimi yapabilirsin 4 kez ürün degisimi yapmıslıgım var kargo paraları hep alıcı ödemeli :[

İzmir bornovada oturuyorum. Kaskımı , ceketimi , eldivenimi hudson deriden aldım. Pazar günleri açık bilginiz olsun.
Kahramanlardaki birçok esnaf malı satmak için çabalamıyor. Hoşgörü sıfır. Neredeyse haftanın 2 günü hudson'a uğruyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamazsın.
Eğer alacağın şey varsa Redline Motor'u da tavsiye ederim. Ben gittiğimde birşey almak nasip olmadı ama ilgisi alakası iyi bir satıcıydı.

İzmir bornovada oturuyorum. Kaskımı , ceketimi , eldivenimi hudson deriden aldım. Pazar günleri açık bilginiz olsun.
Kahramanlardaki birçok esnaf malı satmak için çabalamıyor. Hoşgörü sıfır. Neredeyse haftanın 2 günü hudson'a uğruyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamazsın.
Eğer alacağın şey varsa Redline Motor'u da tavsiye ederim. Ben gittiğimde birşey almak nasip olmadı ama ilgisi alakası iyi bir satıcıydı.
Redline Motor'u birkaç arkadaş daha tavsiye etti,bir ara oraya da uğramayı düşünüyorum.Cevap için teşekkürler.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hudson, piyasa da güvenilir, isim yapmış 3-5 firmadan biridir.

köklü güvenilir bir firma, bildiğim kadarıyla ceketleri kendileri üretiyorlar.

Ben fuarda tanışmıştım,kuzenim chopper kullanıyor ona buradan ihtiyacı olan şeyleri almak için.Gerçekten çok ilgilendiler,sonra Kızıltoprak magazalarına gittim,orada da çok yakın davrandılar,hatta bedenler olmadı,ürün buraya geldi,değiştirdiler,sonra birkaç alışverişim daha oldu,işi bilen,esnaf gibi esnaflar,ürünleri de gayet iyi.Malı satarken sizle dost(!) olupta sonradan sizi tanımayanlardan değiller.O fiyata piyasada alınabilenecek en iyi ürünleri üretiyorlar.10 üzerinden 10 veririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar