Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nolan n86 kaskım var ve görünüşünü beğenmiyorum,plasti dip ile veya şu reklamcıların kullandığı folyo ile kaplama yapılma imkanı var mı?Kaskın yapısına zarar verir mi?
Forumda böyle bi konu vardı bi arkadaşımız fiberle kaplamış 3 gün 3 er saat uğraşmış çok zahmetliymiş linki atayım bi bakın.Bence kaskınız güzel görünüm olarak ama tabi zevk meselesi
Ben pek yetenekli değilim bu konularda o yizden bir reklamcıya yaptırtmayı düşünüyorum,adam para kazanacağı için bana 3 gün sonra atar veya zarar verir demez,o yüzden sizin de fikrinizi almak istedim.
Plasti dip kaplama folyodan çok daha iyi olur. Yapan bir yer illa ki vardır izmirde. Kendinde yapabilirsin uygulaması pek beceri gerektirmez kask gibi küçük bir parça için.
Sticker ve benzeri maddelerin yapışkanları kask kabuğuna zarar verecek düzeyde değil.. Kaplama sonrasında yer ile temasında tek sorun asfalta tutunma ihtimali olabilir.. Onu da vernik kullanarak aşıyorlar.. Unuttuğum bir ihtimal kaldı mı?