SlymnKaya kullanıcısının son içeriği

1. SlymnKaya

Kazıklandim mı

sök/tak + tornacıya 1000 normal
  2. SlymnKaya

"Fırsatını buldum mu acımam, yerleştiririm ağbi..."

Her alanda ahlak, denetim ve ceza eksiğimiz var
  3. SlymnKaya

Vergi indirimi mi geldi?

Mevzuatta değişiklik olmuştu onu yansıtmışlar şimdi, daha önce aldığım kaskta bir miktar indirim var şu an
  4. SlymnKaya

125CC 155 Bin Bütçeye Motor Önerisi

Voge her yerde övülen ama hiç bir yerde göremediğim bir motor, ben de hevesleniyorum ama distribütörü yüzünden risk almak size kalmış.. Bende Acemi bir kullanıcıyım sıfır tecrübe ile A2 ehliyet aldım ve motor tercihim RTR200 oldu.. Sorunuza dönersek -2.el az kilometreli mümkünse yakın...
  5. SlymnKaya

7-8 Mart Güvenli ve İlerı Sürüş Eğitimi Detayları

Emeğinize sağlık, keşke gelebilseydim
  6. SlymnKaya

310km/h otoban son limitler s1000rr & hayabusa

Kurallara uyulmuyorsa adına kaza demek ne kadar doğru.. Hızlı sürmek, alkol almak vs... Evet tercihtir, tamam zevklidir falan ama doğru değildir. Tercihi ve ya zevki sonucu masum biri zarar görmez umarım
  7. SlymnKaya

motorun rolantide surekli devri degisiyor ?

Çözülsün de geç olsun... Hem gelecek nesillere miras kaldı bak bu bilgi :)
  8. SlymnKaya

Dainese dry balaclava alınır mı

4riders bambu balaklava kullanıyorum, memnunum
  9. SlymnKaya

MOTED;Motosiklet kasklarında uygulanan %25 ek gümrük vergisi kaldırıldı.

Kabaca baktım fiyatlarda değişiklik yok. Vergili aldılar, zararına satmazlar, zaten bizim esnaf vergi indirimi olsa onu bize yansıtmaz kendine kar yapar. vergi iadesi alsaydık fatura ibraz ederek keşke
  10. SlymnKaya

A2 ehliyete uygun uzun yol motoru

Bu soru benimde aklımı çeliyor. Örneğin bi yanda 650MT var fiyat uygun motor çekici bi yandan 450MT var, sırf bu yüzden ehliyet büyütsem mi diye düşünüyorum çünkü RTX300 gibi bi alternatif yok.. Çoğu marka da böyle sanırım. A2 ye uygun motosikletler pahalı.. Honda, KTM gibi markalara bakamıyorum...
  11. SlymnKaya

Batum - Gürcistandan aksesuar

Gittim/geldim… aralıksız olarak yağmur vardı.. şans işte… -Bir tane bile motosiklet mağazası görmedim -İki üç motosiklet gördüm buna karşın 30 tane falan mustang/shelby/camaro vs gördüm sanırım -En kötüsü, eskiye nazaran çok daha kabalaşmışlar belli, büyük olasılık yabancı/Türk olduğumuzdan...
  12. SlymnKaya

Herkese iyi seneler & Mutlu Yıllar

Herkese kazasız cezasız mutlu bir yıl dilerim
  13. SlymnKaya

Soğuk ve rüzgara karşı eldivende Goretex mi, 3 mevsim mi?

Bi iki mağaza da var uğrarız da istersen
  14. SlymnKaya

Trafikte Öfke Kontrolü

Eskiden çok bulaşırdım böylelerine... Sonra bir gün fark ettim ki kaybedecek çok şeyim var, düzenim kurulu evde bekleyen bir oğlum var.. Belki dedim, diğer araçtaki cahil, kaçak, madde bağımlısı vs vs.. Açıkçası o günden beri kimseye bulaşmıyorum, korna çalmıyorum... Gitsin belasını başka yerde...

Yeni mesajlar