125CC 155 Bin Bütçeye Motor Önerisi

Bugün A-1 ehliyetime başvurdum yaklaşık 155 bin gibi bir bütçem var neler alabilirim aklima Voge R125 almak var.

Motosikleti
D400
Yarı fiyatına cb125r al, sıfır tvs raider al vs.

voge falan bulasma.

nakit değil maalesef kart çekicem büyük ihtimalle
hee bak o zaman bişi diyemicem. ben Voge 125R kullandım 10000 kilometre boyunca, yağmur çamur kar kış sürdüm, sıcakta sürdüm hiçbir sorun yaşamadım AMA yine de gönül rahatlığıyla öneremiyorum servis ve yedek parça mevzularından. yani alınır mı alınır bence ama satarken zor satarsın.

hee bak o zaman bişi diyemicem. ben Voge 125R kullandım 10000 kilometre boyunca, yağmur çamur kar kış sürdüm, sıcakta sürdüm hiçbir sorun yaşamadım AMA yine de gönül rahatlığıyla öneremiyorum servis ve yedek parça mevzularından. yani alınır mı alınır bence ama satarken zor satarsın.
arkadaşımda 2024 modeli var onu sürmüştüm dişlisiyle falan oynanmişti fakat hoşuma gitmişti

Motosikleti
TVS RTR200 Apache
Voge her yerde övülen ama hiç bir yerde göremediğim bir motor, ben de hevesleniyorum ama distribütörü yüzünden risk almak size kalmış.. Bende Acemi bir kullanıcıyım sıfır tecrübe ile A2 ehliyet aldım ve motor tercihim RTR200 oldu.. Sorunuza dönersek

-2.el az kilometreli mümkünse yakın çevrenizde düzgün ustası/servisi olan markalara bakın
-Ben hintli tercih ettim, size de öneririm, Çinlileri riskli gördüm ve Japon/Almanlarda çok pahalıydı nispeten
-Sıfır alınca en ufak hasarda çok canınız sıkılır ve 125likten sonra elbet cc yükseltme ihtiyacı hissedeceksiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar