sllnbs.okn kullanıcısının son içeriği

1. sllnbs.okn

Yeni Kasa Apache İhtiyactan

Merhabalar , Motorun herhangi bir sıkıntısı bulunmamakta olup satışı direk verilecektir. 2 sene garantilidir.3 litre yakmaktadır.Servis bakımlıdır. Üniversite peşinatı vereceğim icin fiyat uygun tutuldu. Hayırlı alışverişler.
  2. sllnbs.okn

Yeni Kasa Apache ilk bende :D

Merhaba arkadaşlar Dün saat 7 de sabri kardeşimle teslim aldığım 2013 kasa apache mi sizlerle paylaşmak istedik.:queen: Birçok değişiklik var. Beğenen de oldu:cat: yeni kasasını beğenmeyende.:farao: Resimleri görelim :D
  3. sllnbs.okn

Egzos bilgisi olanlar içeri(hyosung rt 125)

Merhaba arkadaşlar hyosung rt 125 'e nasıl bi egzos gider , 400 tl civarı bütçeyle hem çok bağırmayan hemde performans bakımından güzel bi egzos arıyorum.Konu hakkında bilgisi olan yazarsa sevinirim. Link atarsanız bakmak için süper olur. ---------- Mesajlar birleştirildi - 21:33 ----------...
  4. sllnbs.okn

Taksimde Kızılkayaların Önündeki Kaldırıma Park Cezası

Merhaba Arkadaşlar Taksimde istiklalin girişindeki kaldırımın yola bakan tarafına park etmiştim geçenlerde motoru. Hepte park ettiğim yerdir.Bu sefer 72 lira hatalı park cezası kesildi.:pr:Birde trafik polisi orada duruyor,sen gidince kesiyor cezayı.:farao:Benim dilim yandı sizinkide yanmasın...
  5. sllnbs.okn

ruhsatta beygir yazmıyor ne gibi sıkıntı çıkar?

merhaba haftaya salı bitane rt125 alıyorum.:queen:ruhsatına baktım beygir yazmıyor ne gibi sıkıntı çıkar muayneden geçer mi ? birde en kolay motorun kazasını çalıntı olup olmadığını nereden öğrenirim? şunları biliyorum 4tl karşılığı mesaj atılıyor birde e- devletten çalıntı kaydına bakılıyor...
  6. sllnbs.okn

Bir motor satıcısının yaptığı tavır

Merhaba arkadaşlar motorumu yeni satıım ve sahibinden.comda gezinirken hyosung gt 250 r lara bakıyordum bir kullanıcıya mesaj attım aynen kopyalıyorum sayfanın altından itibaren okuyunuz.insan böylelerşyle aynı zevki paylaştığına utanıyor...
  7. sllnbs.okn

KEEWAY SUPERLİGHT ile aynı ebatta amortisör nereden buluruz?

merhaba arkadaşlar ben keeway superlıght 150 kullanıcısıyım bildiğiniz gibi kuba da superlıght modeli çıkardı fakat fiyatlar pahalı amortisör çiftine 350 tl diyorlar,:pr: aynı ebatta hangi model motorun amortisörü uyar bilen varsa çok yardımcı olmuş olur arkadaşlar.:cat: ---------- Mesajlar...
  8. sllnbs.okn

Merhaba Arkadaşlar KTM DUKE hakkında ne düşünüyosunuz?

merhaba arkadaşlar ben 1.5 senedir motorsiklet kullanıyorum scooterla başladım asya 125t vardı şimdi superlıghtım var bundan sonra para biriktirip ktm duke 125 almayı düşünüyorum sıfır. 9500 anahtar teslim fiyatı fiyatta önemli. fakat 15bin km deneyimim var ve hep şehir içi gidiyorum benzin...
  9. sllnbs.okn

Motorsiklet Aksesuar Mağazasında Yapılan AYIP

şubatın 6sında moto plus adlı motor mağazasına gittim hasanpaşada aldığım motor çantası aldım ve dün motora binerken çantanın içine yedek kask koydum kadıköye geldim bir de baktım çantanın kilidinin göbeği yok bugün gittim aynı mağazaya 9-10 gün olmuş olmamış çantayı alalı ordaki yetkili...
  10. sllnbs.okn

hyosung comet 250 aranıyor butçe 4500

15000 ini geçmemiş tercihen baştan sona doğru siyah sa altın sarısı amortisörlü yada yeşil yada sarı hyosung comet aranıyor .temiz dememe gerek yok heralde :D :sunny::santa:
  11. sllnbs.okn

keeway superlıght satıyorum dostlar

http://www.sahibinden.com/ ilan numaram#68847814
  12. sllnbs.okn

ST Kanuni nedir? Hyosung yalan mı oldu?

merhaba arkadaslar ben suara hyosung 250 comet e merak saldım ve kanunı işin içine girince kafam karıstı artık kanunı mı uretıyor hyosungu nedir ne değildir? :sunny:
  13. sllnbs.okn

MOTOR BLOĞUNUN ORTASINDAN GELEN HAva

Merhaba arkadaslar benim keeway superlıghtım var ve bu sabah çalıştırdığımda bujinin altından motor bloğunun birleştiği yerden duman gibi beyaz bi hava çıktı ve daha sonra sadece renksız hava verdi az az nedeni nedir bilen varmı? var sa bi yazarsa çok iyi olur...
  14. sllnbs.okn

KEEWAY SUPERLİGHT parçası satan biyer aranıyor acL.

Kaç zamandır keewaysuperlıght motoruma on dişli kapağı arıyorum ve on sol amortisör ama bulamadım bilen gören duyan varsa bi yardımcı olun motor severler.ben istabulda anadolu yakasında oturuyorum.ona göre cevaplarınızı beklıyorum.
  15. sllnbs.okn

KEEWAY SUPERLİGHT vites çok zor geçiyor bilenlerden yardım?

bikaç gündür motorumda vites atarken sıkıntı yaşıorum debriyaj ayarı yaptım hala aynı sıkıntı 4000 km önce balatayı değiştim.ama baskıyı .değişmedim.

Yeni mesajlar