slifer kullanıcısının son içeriği

1. S

Motosiklet çalındıktan sonra?

Motosiklet çalındıktan sonra vergi falan çıkar mı bu tarz iptal edilmesi gereken birşey var mıdır?
  2. S

KTM DUKE 200 34 UD 1067 çalındı

Motosikletim 16.09.2018 tarihinde ataşehir inönü mahallesindeki evimin önünden çalınmıştır. https://www.youtube.com/watch?v=nOIYVg1I5lE
  3. S

[Video] Çalınan motosikletimin yan apartmanın kamerasından görüntüleri

Merhaba, geçen gün konusunu açmıştım. konuyu editleyemediğim için tekrar konu açıyorum. 02:40 civarı direkt olarak evin önüne doğru dönüyorlar. keşif yapıp daha sonra 04:50'de bu sefer 3 kişi gelip motosikletimi alıp gidiyorlar. Görüntüler maalesef net o nedenle polis bir şey yapamaz ancak ben...
  4. S

Motosikletim çalındı neler yapmalıyım?

Merhaba dün gece 01:30 civarı park ettiğim motosikletim çalındı. Maalesef benim aptallığım. Zincirle kitlemedim. Ne deseniz haklısınız fakat yapmam gerekenler için yardımcı olabilir misiniz? Karakola gidip ihbarda bulundum. 2013 modal ktm duke 200 34 UD 1067
  5. S

debriyaj balatası fiyatı normal mi?

servise periyodik bakım için gitmiştim. Debriyaj balatamın bittiği değiştirmenin 600-800 tl tutacağını söyledi. motorun gaz almadığını bağırsada çok gitmediğini söyledi. bana da bir süredir motorun gitmediğini anlamıştım ancak sorunun bu olduğunu bilmiyordum. peki bu fiyat normal mi? zaten...
  6. S

Caddebostanda yolda kaldım çekici yardım

Merhaba caddebostanda kaldım akü bitti. Çekiciler hasanpaşaua 120 tl fiyat çekti. Bildiğiniz daha ucuz çekici var mı??
  7. S

2 den boşa atma mevzu

Merhaba vitesler biraz sert, özellikle 2 den bire atarken resmen vites çubuğuna tekme atıyorum. Normal basınca arada boşa atıyor. sonra teklemiyorum. Bu çubuk ayarıyla mı alakalı yoksa başka bir durum mu olabilir?
  8. S

ısınma sorunu hk

duke 200 motosikletim çok çabuk ısınıyor. direk en üst seviyenin bir altına geliyor. genelde sıkışık trafikte oluyor bu durum. bu normal midir?
  9. S

Ön ve arka lastik farklı olsa olur mu?

Şuan ön arka michelin pilot power var. arka daha 7 ay önce değilti ancak ön baya kötü durumda değişmesi lazım. sadace ön için 475 tl para istediler. Bunun yerine daha ucuz alternatifler taksam sorun olur mu?
  10. S

Lastiğe çivi ve demir girmiş

lastiğime çivi ve jiletimsi bir demir girmiş. Bu lastiğimi daha 8-9 ay önce almıştım. şimdi bu lastiğe lastikçi yama yapar mı? ortalama ne kadar masraf çıkartır?
  11. S

Karlı hava için istanbulda park yeri

selamlar, malumunuz yakında karlı hava gelecek. Benim evimde koyabileceğim bir kapalı garaj bulunmuyor. Bu nedenle anadolu yakasında motosikletimi güvenle koyabileceğim bir yer var mı? Siz bu durumlarda ne yapıyorsunuz. Bir de ilk defa kışın motor sahibi olacağım. Yani antifiriz vs. Kış bakımı...
  12. S

Diyorum ki aga bu ne?

http://www.motosikletaksesuarlari.com/REVIT-ACID-H2O-YAGMURLUK-ALT-NEON-SARI_37777.html http://www.hepsiburada.com/revit-acid-h2o-yagmurluk-alt-neon-p-HBV000003EQH6
  13. S

Yetkili Servis Pişmanlık mıdır?

Gidonu sağa çevirince gaz verme problemim vardı. Servise gösterdiğimde gaz teli değişmeli dedi. 100+ tl fiyat çekti. Vay anasını dedim. Sabah bostancı metroda ki motosiklet ustasına götürdüm 10 dakikada gaz teli değiştirmeden yaptı ve 10TL para aldı. Sorum şu ki bu yetkili servisler...
  14. S

Hasanpaşadaki Hudson

Bu hudsoncuğun tavırları ne olacak. Size de aynı mı davranıyor? Bu 2. gidişim. İlkinde içeri girdiğimde bir kadın müşteri vardı ve eleman etrafında 4 dönüyodu dedim ki gidince herelde ilgilenir. Kadın gitti adam gitti kasaya oturdu. Baktım gelmiyor. sordum montlarla alakalı bak işte orda olanlar...
  15. S

Ktm servislerinden hangisi?

Merhaba 35 bin bakımı geldi. Bende servisleri arayıp fiyat aldım. Ayrıca anadoluda oturuyorum. Kickstart 705(ataşehir) Spormoto 500 (hasanpaşa) Maslak taki 400(maslak) tl fiyat çekti. Sizce hangisine gitmek lazım.

Yeni mesajlar