Hasanpaşadaki Hudson

Bu hudsoncuğun tavırları ne olacak. Size de aynı mı davranıyor? Bu 2. gidişim. İlkinde içeri girdiğimde bir kadın müşteri vardı ve eleman etrafında 4 dönüyodu dedim ki gidince herelde ilgilenir. Kadın gitti adam gitti kasaya oturdu. Baktım gelmiyor. sordum montlarla alakalı bak işte orda olanlar var dedi. Hemen çıktım. Aradan 7-8 ay geçti dün 2. defa gittim. İçerisi bomboş, tabii ki bomboş olacak. bu tavırlarla yakında batarlar zaten. Adam kalkıp yerinden ilgilenmedi gene. Eldiven dedim dur geliyorum dedi. 10 dk sonra geldi arkamda 2 saniye dikildi koşa koşa kasaya gidip bilgisayarla oynadı. RE ZA LET yakında orası kapanacaktır

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Oranın elemanı tam bir davar. Bende iki kez gittim, ikincisinde başka biri olur umudu ile yok , yine aynı. Adama şöyle böyle bisey varmı diyorum, YOK diyor. Ulan bi alternatif sun, öyle yok ama şöyle var de bi güler yüz , bi ilgi göster. Böyle esnaflar yok olup gitmeye mahkumlar.

Genelde hepsi öyle. İnsan yüzü görmeye alışık değiller gibi, alışmışlar internetten satışa. Mağazaya gelen tek tük müşteri de bakıp çıkıyor nasıl olsa. Orada benim bildiğim 1 tane düzgün adam var. Gerisi yalan.

Çok uzun süreler kadıköyde oturmuş ve o mağazaları sık sık kullanan biri olarak tavsiyem; oralarda, küçük adı sanı duyulmamış mağazaları tecih edin derim. O kocaman ve internette adı reklam edilmiş mağazaların hiçbiri müşteriyle ilgilenmez. 10 sene önce de böyleydi hala böyle. Sadece motosuperstore biraz ilgilidir. Gerisi traş... Özellikle motomax ve motoplus efsanedir ilgisizlik konusunda.

Çok uzun süreler kadıköyde oturmuş ve o mağazaları sık sık kullanan biri olarak tavsiyem; oralarda, küçük adı sanı duyulmamış mağazaları tecih edin derim. O kocaman ve internette adı reklam edilmiş mağazaların hiçbiri müşteriyle ilgilenmez. 10 sene önce de böyleydi hala böyle. Sadece motosuperstore biraz ilgilidir. Gerisi traş... Özellikle motomax ve motoplus efsanedir ilgisizlik konusunda.

Ben Motomax'a gittiğimde ordaki abla çıkana kadar peşimden ayrılmamıştı.Ne sorarsam hep cevap vermişti.Diğerleri de pek ilgisiz gözükmüyordu açıkcası

Bu hudsoncuğun tavırları ne olacak. Size de aynı mı davranıyor? Bu 2. gidişim. İlkinde içeri girdiğimde bir kadın müşteri vardı ve eleman etrafında 4 dönüyodu dedim ki gidince herelde ilgilenir. Kadın gitti adam gitti kasaya oturdu. Baktım gelmiyor. sordum montlarla alakalı bak işte orda olanlar var dedi. Hemen çıktım. Aradan 7-8 ay geçti dün 2. defa gittim. İçerisi bomboş, tabii ki bomboş olacak. bu tavırlarla yakında batarlar zaten. Adam kalkıp yerinden ilgilenmedi gene. Eldiven dedim dur geliyorum dedi. 10 dk sonra geldi arkamda 2 saniye dikildi koşa koşa kasaya gidip bilgisayarla oynadı. RE ZA LET yakında orası kapanacaktır

Şikayet edin Şirinevler de ki Hudson da çok ilgililer.

benimde ordaki tavsiyem motosuperstore , ilgileniyorlar musteriyle, cok da yardimci oldular.
digerleri bi geriyor her seferinde beni

Valla dostum biraz da sorun sizde.
Nasıl sizde, benimle ilgilenilmezse rica ederim, yine ilgilenilmezse kardeş bi bak artık derim, baktım yine bi trip tavır, o arkadaşı itin totosuna sokar, çıkar giderim.

Tepkiniz çıkıp gitmek olmasın, lafı koyun öyle çıkın.

Valla dostum biraz da sorun sizde.
Nasıl sizde, benimle ilgilenilmezse rica ederim, yine ilgilenilmezse kardeş bi bak artık derim, baktım yine bi trip tavır, o arkadaşı itin totosuna sokar, çıkar giderim.

Tepkiniz çıkıp gitmek olmasın, lafı koyun öyle çıkın.

hocam sonucta tek dükkan o değil. ben bir kere rica ederim gelmezse keyfi bilir giderim.

Mersin İl Temsilcisi
Ben ugradigimda 3 kisi birden ilgilendi..
Cevremde dolasip duruyorlar.. hic konusmiyorlar ama hepsi cevremde..
Kolay mi oyle, Mersin'den Yurekce tesrif etmis...
Butun alisverisimi orada yaptim tabii, bu ilgiye karsilik..
Koskoca bir keiti marka tankpad aldim...
Sonra fark ettim ki her taraf ayna ve ben tek basimayim... dedim ki, oglum Yurekce; caktirma.
Koskoca tankpadi aldim ciktim...
Dedim ki cikarken, bunu yapistirmamiza yardimci olacak arkadas var mi?
-Biz o kadarina karismiyoruz, dedi.

Haram olsun 3,5TL param!

Hasanpaşadaki mağazaların çoğunun yıllardır değişmeyen cinslikleri var.Gidersin ilgilenmez,internetten sipariş verirsin 1 haftada kargo çıkarır vs saçmalıklar.Onların yüzü sadece tek bir şekilde gülüyor;50 tlik ürüne 250 verecen fazlada anlamıcan az soru yönelticen, keriz arıyolar.Sizlerde hala gidiyosunuz bu tarz yerlere,ben netten bile alırken oralardamı diye özellikle bakıyorum.

Ben şu ana kadar Şişli'deki Feyizoğlu kadar ilgilisini görmedim. Onlarında fiyat ve montaj sıkıntısı var.

Pazarlık yapıyorsun sözde indirim yaptım diyor, bakıyorsun sitede aynı ürünün indirimsiz hali daha ucuz. Birde montaj yaparken allaha emanet yapıyorlar. Neyse en azından güleryüz ve ücretsiz montaj var. Tavsiye ederim.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Gidip mağazada beğenin, n11 gittigidiyordan sipariş verin. çok daha ucuza alabilirsiniz. Kadıköyde 760 lira olan eldiveni, n11 den 595 liraya aldım.

ilgi konusunda feyizoğlunu tek geçerim. arkadaşın dediği gibi fiyat sıkıntısı var orda da. web sitelerinde ücretsiz kargo ve daha ucuz :D ama deneyip görmek isteyen mağazaya gittiğinde güleryüzlü ve ilgili personellerle karşılaşacaktır. kesinlikle tavsiye ederim. hiçbir şekilde aldın bi kere banane değiştirmem gibi klasik çakal türk esnafı değiller. üç kuruş fazla veriyorum feyizoğlundan alıyorum. çünkü bi sorun olduğunda karşımda kesinlikle müşteri lehine çözüm üreten bir firma olduğunu biliyorum.

Polyanna geldi.
En azından gidebildiginiz bir motosiklet ekipmanı satışı yapan dükkan var. Biz napalimm

Mersin İl Temsilcisi
Istanbul'da Feyizoglu tektir. Aslinda turkiyede tek.
Antalya muratpada esnafi aklinca cakallik yapiyor. Orada en iyisi can motor.
Marasta harput
Antep klas
Mersin mototurkiye
Adana adanamotor muzaffer abi
Kocaeli irf
Haa bir de fatih kilicli var istanbulda..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar