Karlı hava için istanbulda park yeri

selamlar, malumunuz yakında karlı hava gelecek. Benim evimde koyabileceğim bir kapalı garaj bulunmuyor. Bu nedenle anadolu yakasında motosikletimi güvenle koyabileceğim bir yer var mı? Siz bu durumlarda ne yapıyorsunuz. Bir de ilk defa kışın motor sahibi olacağım. Yani antifiriz vs. Kış bakımı gibi birşey yaptırmam gerekir mi?

ben mahallede kapalı otopark buldum aylık 90tl kamerada görüyor motoru kafam rahat

Çek üstüne brandayı tamamdır. İstanbul karı 4 gün var 5. gün yok. Kapalı otopark imkanı olmayanlaradır tavsiyem, garaj varsa tadından yenmez tabi.

Sağlam bir zeminde orta sehpaya al, mümkünse ön lastiğin altına bir parça stafor koy arka nasılsa havada kalıcak, patpat naylon alıp depo gidon kısmına ser, üstünede çek brandayı, brandanında sağını solunu iyice bağla. Hiç bişey olmaz. Motor suyunda antifiriz var ise ve akü sağlamsa hiçbir sıkıntı yaşamazsın.

geçen sene ki kar harbiden iyiydi. öyle olursa motora kadar kar gelir. işte o zaman çok kötü olabilir

Motosikleti
Forza 250
Yakın zamanda kar yok. 2 haftadır duyuyorum her yerde anlam veremedim. Ocak ortasına kadar sistem gözükmüyor. Ondan sonrası belirsiz.

geçen sene ki kar harbiden iyiydi. öyle olursa motora kadar kar gelir. işte o zaman çok kötü olabilir

Üstad nesi çok kötü olabilir, müsaitseniz biraz anlatırmısınız...

Bir, de kış şartlarının ağır geçtiği 5-6 ay boyunca kar yağışı alan illerde yaşayan eksi 40 ları gören motodaşlarımız neden bu konudan müzdarip değil...

Demekki bişey olmuyor.... Koy patpat naylonu, çek brandanı olsun bitsin... Hatta seleye de koy patpatı, kediler de rahat etsin...

Son düzenleme:
Avrupada olsaydiniz bolca yerimiz var kislama icin ama malesef anadolu yakasinda youz :) Aku voltaj bakimindan motorun temizligine, lastik basincina kadar ilgileniyoruz, ama dedigim gibi sadece avrupa yakasindaki dostlarimiz icin.

Avrupada olsaydiniz bolca yerimiz var kislama icin ama malesef anadolu yakasinda youz :) Aku voltaj bakimindan motorun temizligine, lastik basincina kadar ilgileniyoruz, ama dedigim gibi sadece avrupa yakasindaki dostlarimiz icin.

facebook sayfasında videoları izledim. Bir gün gelip temizlik ve bakımları yaptırmak isterim. Hayırlı işler

semt neresi ?
normal otopark ücretleri ne kadar ?
motosiklet alıyorlar mı ?
ne kadar kalacak ?

Motosikleti
Suzuki burgman 200
Illa kapalı otoparak diyorsan bir avm nin otoparkina bırakabilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar