Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gecenin 3:30 unda alarmlı disk kilidim tüm sokağı ayağa kaldırdı komşular tarafından aranmam sonucu aşağı inip kilidi çıkarttım ama büyük mahcubiyet yaşadım alarmlı olup yağmurda rüzgarda ötmeyen disk kilidi var mıdır
Peki neden olmuştur arkamda arkadaşım vardı onunla gittik o kadar yolu sonra opette köpük su yaptım yıkama bitince güneşin altında bıraktım hızlı kurusun diye sonrasında amortisör bu durumdaydı artçım varken çok mu zorladımda bu duruma geldi iyice canımı sıktı 2 gündür
Şimdi eczaneden saf alkol aldım yine temizlemeyi denedim çıkmıyor lekeler motorun üstüne çıkıp zıpladım sonra parmağımı amortisörün altına aralarına soktum bi ıslaklık ya da sıvı yoktu niye böyle oldu onuda anlamadım
Henüz bakmadım ama kaçak olduğunu sanmıyorum çünkü oto yıkamacıda çektiğim fotoğrafla evin önünde çektiğim fotoğraftaki lekelerin yeri aynıydı ama yinede kontrol ederim tekli arka amortisörün yağ kaçırması ya da keçe patlatması zor bir şey diye okudum. Bu görüntüyü nasıl düzeltebilirim wd-40...
Bugün yaklaşık 50-60 km yol yaptım ve motorumu opette köpük suyla yıkadım yıkamanın sonunda arka amortisörün böyle olduğunu farkettim 1-2 saat önce balata spreyini beze sıkıp orayı temizlemeye çalıştım ama çıkmadı şimdi ben yeni bir amortisör mü almak zorundayım (fiyatları çok yüksek) ya da...
Valla
Valla aynısını düşünüyorum ince uçlu tornavidaylada kanırtmayı denedim ama açık uçlu kısım 0 a 0 arada boşluk yok tornavida girmiyor bende pes ettim ben bile çıkartamadıysam kendi kendine nasıl çıkıcak diye bir sonraki bakımda ustaya rica ederim bunada bakar motorun hacmi belli gücü belli...
Az önce klipsi çıkartmayı denedim ama taş gibi yerinden oynamıyo wd-40 la yumuşatmayı denedim kargaburunla zorladım ama çıkmadı bende pes ettim ustaya götürcem herhalde
Zincirin şu anki hali bu şekilde. Biraz devirli ve agresif kullanıyorum eğer sorun olmaz diyosanız devam ediyim böyle zincir dişliyi uzun araştırmalar sonucu 1000 tl ye taktırdım
Hocam istanbulda yaşıyorum attığınız modeli direkt alabilirim 250-300 tl fiyatı var aparatla uğraşmak yerine ustaya versem olur mu? Bu perçinli en güvenlisi mi? Uyumluluk konusunda bir problem yaşar mıyım biraz takığım bi zincir mevzusuna çok acı örnekler var.
Motoruma bundan 2-3 ay önce jt marka x-ring 520 ebat 108 bakla zincir taktırdım takan ustaya ilk defa gitmiştim ve klipsli bağlantı yapmıştı şimdi bir çok kaynakta bu bağlantının çok sakat olduğu güvenli olmadığı yazıyor. Ben de yüksek hızlarda asla istemeyeceğim şeyler olmasından korkuyorum...