silenced kullanıcısının son içeriği

1. S

Arka disk ve ayaklığın pas tutması

Arka disk ve ayaklığın bazı yerleri biraz pas tutmuş, bunu nasıl çıkarabilirim:pr::pr:
  2. S

İstanbulda motosiklet yıkayan yerler

kendim yıkamak zor geliyor pekte beceremiyorum:pr::pr: İstanbulda nereler var ? tavsiyeleriniz bekliyorum
  3. S

Motul Wash & Wax (E1)

Merhaba motosikleti alalı daha 1 hafta oldu,kapalı garajda durduğu için üstü biraz tozlandı.Bende biraz temizlik takıntısı olduğu için kara kara düşünüyorum.Motosikleti silmek için Motul Wash & Wax Susuz Temizleme Cilası (E1) kullansam herhangi bi zararı olur mu ?
  4. S

Almayı düşündüğüm ekipmanlar

Herkese iyi günler,yaz sonuna kadar motosiklet almayı düşünüyorum kendi çapımda bi ekipman listesi yaptim,bütçemi biraz yüksek tuttum sizinde kullandığınız önerebileceğiniz ekipmanlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.Şimdiden herkese teşekkür ederim. Shark Spartan Rughed Siyah Kırmızı Kapalı...
  5. S

Servis olmayan şehirde ktm almak ?

Okuduğum şehirde ne ktm bayisi var ne servisi bu aralar kafayı dukelara taktım,alsam mı almasam mı diye kara kara düşünüyorum vay be vakit nasılda çabuk geçmiş,sizinde tavsiyelerinize uyarak ktm almadım MT-25 aldım ilk motorumdu,biraz tedirgin başladım.Mt-25 ile ölürsün dediler ölmedim beyni ve...

Yeni mesajlar