Ayaklığı wd 40 la deneyebilirsin ama sakın diske sıkma disk temizleyici ürünler var disk içinde onları kullanabilirsin.
Ayaklık pas tuttuysa boyası atmıştır zaten temizleseniz bile yağmur yağınca tekrar paslanır. Boyanması lazım.
Ben ön diski kola+alüminyum folyo ile temizledim. Biraz pis iş o yüzden suyla temizlemek gerekiyor+cerrahi eldiven. Kola le colaydı bu arada
Arka ayaklığı temizlemek işe yaramaz. Bugün temizlersin ama boyası kalkmış olduğu için birkaç güne tekrar paslanır. Eline dandik 5 liralık bir sprey boya al, tel fırça veya zımpara ile paslı ve boyasız yerleri temizleyip boya.
Fren diski için ise önce balata spreyi ile diski temizle ardından motora bin ve normal bir şekilde arka fren yapa yapa diski parlat.
Ben ön diski kola+alüminyum folyo ile temizledim. Biraz pis iş o yüzden suyla temizlemek gerekiyor+cerrahi eldiven. Kola le colaydı bu arada
Mt-25 5 bin km deMotorun markasi modeli ve km´si nedir?pas kusma olayi en ayar olduğum mevzudur..
Le cola olması önemli bi detay tabi.![]()
deniyicem teşekkürler
Le cola eritmesin motoru bi ara almıştım denemelik sonra lavaboya döktüm boruyu delcekti çok acayip bi karışım)
Mt-25 5 bin km de
Le cola pası değil motoru dünyadan siler çok dökersek![]()
deniyicem teşekkürler
Le cola eritmesin motoru bi ara almıştım denemelik sonra lavaboya döktüm boruyu delcekti çok acayip bi karışım)
Mt-25 5 bin km de
Le cola pası değil motoru dünyadan siler çok dökersek![]()
5bin km´de motor ve pas kusma??birde yamaha??