sidarkat kullanıcısının son içeriği

1. sidarkat

Gözlük sorunu

Ben bir kaç farklı şey deneyip düzgün bir sonuç alamayınca, göz çizdirme ameliyatı olup gözlükten kurtuldum. Probleme kökten çözüm. :)
  2. sidarkat

1.Kasım.2025 - Kasım'da viraj başkadır

Valla özeniyorum sizin şu gezilere. Keyfiniz yerinde, köfteniz bol olsun :D
  3. sidarkat

Harley davidson sürdüm (rüyamda)

Canımı çektirdin şimdi, neyse akşama ne izleyeceğimi biliyorum artık.
  4. sidarkat

Sevgi üzerine

Günümüze bakınca artık sevgi maddesel oldu, temiz duygularla verilen ufak bir çikolata, tane bir gül zamanlarından erkek dediğin şöyleli böyleli olacak, yapacak zamanlarına geçtik. Hani diyorsun ya nasıl bağlıyorlar diyerekten, basit bir şekilde söylemek gerekirse. Kızlar hayatlarında normalde...
  5. sidarkat

Yan Çanta Demiri Olmadan Yan Çanta

Kamplara giderken eşya taşıma işi tam amelelik olunca, bende bu tarz bir şey bakmıştım. Oradaki çalışan arkadaş güzel korkuttu beni vazgeçtim, bir yandan motora uygun çanta demiri bakıyorum hala. Genel olarak söylenenler aynı ama. ( Tereke dolanır, kayışlarla tutturman gerekir, düzgün...
  6. sidarkat

Bu kitabı okumadan kontağı çevirmeyin

Tamamdır, ben konuya yanlış yerden atlamışım düzeltme için teşekkürler. :)
  7. sidarkat

Aaaaaaaa geçen hafta İzmir-Eskişehir yaptım gezine gezine yaklaşık 900km arası git-gel, böbrek sorunu yaşamam o zaman kolay kolay. Motosiklet----> Kawasaki Eliminatör 500
  8. sidarkat

Yok, ve bunu ciddi olarak söylüyorum. Benim gözümde bizim ülkemizde genel olarak en büyük sıkıntı, Kur-an'ı arapça okuman lazım yoksa kabul olmaz lafıdır. Anlayacağı şekilde okumak değil de, bir hocanın ağızdan çıkan gram anlamadığı mealini bilmediği sözlere AAAAAMİN demeyi tercih etmesidir...
  9. sidarkat

Orta sınıf motor (sohbet muhabbet)

Öyle deme forumda gördüğüm kadarıyla, köftenin tadını güzelleştiriyormuş. 🤣 Şaka bir yana ben o motora ısınamadım, ağaçkakan woodye benzetip duruyorum gülme geliyor.
  10. sidarkat

F/P Kask Önerisi

Kaskı ilk aldığımda 6-7 ay hiç sıkıntı yaşamadım, direk kaskın kendisi için olan interkomdan aldım üstüne 21b serisiden. İlk başta az olmak la beraber şuan rüzgarın durumuna göre artan bir ses var, rüzgar önden vuruyorsa 60-70'lerde başlıyor uğultu başlıyor. Şehir içi kısa mesafelerde idare...
  11. sidarkat

F/P Kask Önerisi

Valla hocam ben de hjc f71 var aynı durumdayım, sırf katlanılabilir hale düşsün diye kulak tıkacı kullanıyorum. Öneri olarak sunabileceğim şu dur diyemem, lakin belli bir süre sonrasında bu kasklarda o rüzgar sesini duyacaksın gibi. Kaskı alırken yol yapmayı seviyorsan yanına kulak tıkacı al...
  12. sidarkat

HGS Başvuru, Başvuru Ücreti ve Geçiş Sistemi Hak.

Selamlar, Öncelikle bana ptt'den çıkarmam gerektiği söylenmişti, ama öyle her ptt'de yok merkez şubelerinde ( en azından İzmirde bir kaç ptt gezmiştim ilk başta ) oluyor galiba sadece. 160tl miydi 170tl miydi öyle bir şey vererek kısa bir sürede çıkarmıştım kartı, içine ekstradan orda direk...
  13. sidarkat

Mesafelere göre kısa yol / uzun yol

Valla ben keyfime göre belirliyorum, sadece bir kahve içeyim şöyle 2-3 saat oturup dinleyim diye git-gel 300km yapmışlığımda var. Uzak geldi ya diyerek 100kmyi çok görmüşlüğümde. En uzunu geze geze git-gel 700km civarı bir kamp rotasıydı.
  14. sidarkat

Bir senkron ayarı uğruna ya Rab, ne güneşler batıyor

@tommygun Valla şaşırdım, motoru aldığım günden beri göçmenlere giderim. Hem bakım, kafama takılan bir şey olduğunda, iki mağazasında da böyle bir sıkıntı yaşamadım bu güne kadar. Hatta bazen aradığımda direk gel bakalım için rahat olsun demişleri bile var.
  15. sidarkat

67 kmh hızla giderken 1.1 - 1.2 LT yakmak

Şöyle çadır kurup, keyif yapılabilecek bir yer ise ufak bir konum ricamdır. :) Hasret kaldım öyle sessiz güzel yerlere.

Yeni mesajlar