Harley davidson sürdüm (rüyamda)

Motosikleti
Triumph Trident 660
Evet rüyamı anlatacağım ona göre okuyun.
Modelini bilmiyorum ama harleydi.
O heyacanla sesinide hatırlamıyorum sadece üstünde olmanın heyacanı vardı
Clay ile 'ron perlman' leventten altunzadeye kadar sürdük sonra uyandım.
Habire gs honda suziki sidik yarıştırmasından farklı şeyler okuyun biraz da. 😁

Motosikleti
kawasaki eliminator 500
Canımı çektirdin şimdi, neyse akşama ne izleyeceğimi biliyorum artık.

Maslak'da mağazası var git incele rüyanda gördüğün hangisiymiş 😁
Pan America test sürüşüne açıkmı gitmişken soruver , egzozda varsa şöyle bir iki saat vadara bodara gezelim 🤣

Ulen Istinye Borusan da ne güzel Akrepli S1000XR vardı , şimdi yeni modelini teste açmışlar ama egzoz yok , hafta içi aylaksam canım sıkkınsa gidip test sürüşü yapıyordum , ne bağırttırıyordum be tünelleri 2.vites 150 ile geçiyordum hep 😬

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Trident 660
Maslak'da mağazası var git incele rüyanda gördüğün hangisiymiş 😁
Pan America test sürüşüne açıkmı gitmişken soruver , egzozda varsa şöyle bir iki saat vadara bodara gezelim 🤣

Ulen Istinye Borusan da ne güzel Akrepli S1000XR vardı , şimdi yeni modelini teste açmışlar ama egzoz yok , hafta içi aylaksam canım sıkkınsa gidip test sürüşü yapıyordum , ne bağırttırıyordum be tünelleri 2.vites 150 ile geçiyordum hep 😬
Ben tek başıma gitmek istemedim ya vazgeçtim.
Harley magazası levent özdilekparkın hemen yanında da var 😁

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Burak izmire gelirsen sana harley sürdürücem. Bul beni.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Orası kapanmadı mı ? Maslak'da ki Shell in yanında şimdi..
Shell'in yanındaki çok daha önce kapandı yahu? Ben de Maslak'ta nerede Harley var diye düşünüyorum... Bu arada geçen fuarda Pan-America üzerine oturdum, süper rahat / harika ergonomiye sahipti. Harika yol yapılır onunla.

Shell'in yanındaki çok daha önce kapandı yahu? Ben de Maslak'ta nerede Harley var diye düşünüyorum... Bu arada geçen fuarda Pan-America üzerine oturdum, süper rahat / harika ergonomiye sahipti. Harika yol yapılır onunla.
Alzheimer mıyım Demans mıyım ? ben kimim 👻

Senin dediğin yerin Mart 2023 Street View görüntüsünde Seranit var görünüyor. (Şu anda ne var bilmiyorum...) Hemen Opet'ten Shell'e doğru giderken sağdaki binaların ortada olanı.
Evet hatta önünde klasik yağ varilleri vardı , bir iki ay önce gördüydüm sanki 🤔

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Evet hatta önünde klasik yağ varilleri vardı , bir iki ay önce gördüydüm sanki 🤔
Bence sen de rüya görmüşsün :D (Yakın zamanda tekrar eski yerlerine geldilerse bilemem tabi, o tarafa çıkmıyorum genelde...)

Motosikleti
Triumph Trident 660
Senin klasik yağ varilleri dediğin yer balmumcuya giderken ki yolda önceden orası burger kingdi şimdi motosikletli kafe ya da baska bir şey oldu artık 😁
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Burak izmire gelirsen sana harley sürdürücem. Bul beni.
Vayy çok mutlu oldum muhakkak yazarım sana abi 😇

Senin klasik yağ varilleri dediğin yer balmumcuya giderken ki yolda önceden orası burger kingdi şimdi motosikletli kafe ya da baska bir şey oldu artık 😁
Almıyorum ulen Harley markadan soğudum biriniz orda diyor biriniz burda diyor , dansöz gibi gezdireceksiniz beni 🤣
Harley i boşver de Burakcım sen bu Tag da kuryemisin , kayıtlımısın ?

Öğlen Üsküdar'da sahilden çıktım Tuzla'ya tersaneye gidicem , havada kapalı sarı fosforlu yeleği giydim hatunun teki geldi Tuzla'ya kaça gidersin abi dedi , abi demeyeydi iyiydi 😮‍💨

Anlayamadım , ben cevap vermeden uygulama 800 çıkarıyor dedi , hangi uygulama dedim Tag dedi , hmm güzel gözlerinin hatırına 700 e gideriz dedim , tam olarak böyle demedim tabi..

Beni Tag sanmış hatun , neyse bozuntuya vermedim zaten hava soğuk , sıkı sarıl düşme dedim sıcak sıcak gittik 😁

700 ü aldım bildiğin korsan taksicilik yaptım yani , akşam rakı bedavaya geldi 😊

Bu Tag a kayıt olsam mı yav sürekli böyle uzun mesafe gidip geliyorum , para möhim değil yolda insan üşüyor 🤣

Motosikleti
Triumph Trident 660
Almıyorum ulen Harley markadan soğudum biriniz orda diyor biriniz burda diyor , dansöz gibi gezdireceksiniz beni 🤣
Harley i boşver de Burakcım sen bu Tag da kuryemisin , kayıtlımısın ?

Öğlen Üsküdar'da sahilden çıktım Tuzla'ya tersaneye gidicem , havada kapalı sarı fosforlu yeleği giydim hatunun teki geldi Tuzla'ya kaça gidersin abi dedi , abi demeyeydi iyiydi 😮‍💨

Anlayamadım , ben cevap vermeden uygulama 800 çıkarıyor dedi , hangi uygulama dedim Tag dedi , hmm güzel gözlerinin hatırına 700 e gideriz dedim , tam olarak böyle demedim tabi..

Beni Tag sanmış hatun , neyse bozuntuya vermedim zaten hava soğuk , sıkı sarıl düşme dedim sıcak sıcak gittik 😁

700 ü aldım bildiğin korsan taksicilik yaptım yani , akşam rakı bedavaya geldi 😊

Bu Tag a kayıt olsam mı yav sürekli böyle uzun mesafe gidip geliyorum , para möhim değil yolda insan üşüyor 🤣
Puhahahha olaya bak abi ben elektronik montajcıyım.
Tag da yaptım şu an sistem Esnaf kuryelik gibi oldu diye biliyorum şirket açman lazım yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar