Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Viraj günleri yarışlar pist günleri gibi güzel günlerde deri tulumlarımızda kullandığımız erimesinden artık sıkıldığımız plastik sliderler yerine kendimiz bu ahşap sliderleri ürettik artık satışına başladık isteyen olursa yazabilir ve bunun haricinde nasıl olmuşlar fikirlerinizi bekliyorum :)...
arkadaşımın bir ninja 300 motoru var son dönemlerde yağı kontrol ederken böyle bir durum ile karşılaşmış sizce ne olmuş olabilir?
kıvamın biraz krem gibi olduğunu söylüyor
Merhabalar
Yamaha FZ6 S2 Fazer motorumuza aliexpresten aldığımız vites göstergesini bağlamalıyız bunu nasıl yapacağımız biraz karışık çünkü her motorda farklı bağlanıyor bazı motorlarda sadede tek soket var mesela bunda soket + 2 kablo var falan
daha iyisi bunu motora montajlayabilecek İstanbul...
Benim motorun egzoz tüpünün tutucusunu uzatmam lazım yani egzozda birtakım kaynak kesme biçme işleri olacak bunu yaptırabileceğim egzozcu varmıdır bildiğiniz?
Yamaha R6 yabancı site ve kaynaklarda üretimi durduruluyor diye okudum
Euro5 normlarına uygun olmadıkları için bu modellerde dahil üretimi 2021 de olmayacakmış
YZF R6
WR250R
SMAX
VMAX
Kaynak
Yamaha has announced that its iconic middleweight supersport, the YZF-R6, will no longer be available as...
Arkadaşlar merhaba geçenlerde antrenman yaparken R25 ile high side yeme sonucumda egzoz tüpü zarar gördü bu egzozun sesini çok seviyordum, bende çöpe atmak yerine onarmak istedim.
işe 30cm uzunlukta çapını tam bilemiyorum alüminyumcuda boru kestirdim et kalınlığı 2.5mm vardır.
boruyu kestikten...
Merhaba arkadaşlar 2019 R25'im var buna gidon alcaltması(clip ons) takacağım fakat üst fren merkezı karenajlara falan çarpıyor fren merkezinin değişmesi lazım
Aliexpreste tam aradığım ürünler var bana engel olan üst fren merkezindeki hidrolik sıvı rezervuarı onu geriye hiçbir şekilde alamıyorum...
Arkadaşlar merhaba herkese
ben motosikletimde kullandığım dizlerdeki slider için magnezyum diğer adıyla çakmak taşı olan maddeyi kendi atölyem'de ürettiğim sliderin içine ufak parçalar şeklinde yapıştırıp koymayı planlıyorum üretimde herhangi bir sıkıntı yok fakat bu magnezyum çubuğunu resimde...
Merhaba arkadaşlar Yamaha R25'ten Kawasaki Ninja 300'e geçeceğim bir kere kullanadım çok hoşuma gitti 2014-2016 arası modellerden birtane alacağım bu motosikletin kronik sorunlarını bilen varsa beni aydınlatabilirmi daha çok dezavantajlarından bahsederse sevinirim
R25'i bırakma sebebim motor...
Merhaba arkadaşlar Yamaha YZF R25 motoruma debriyaj ve statör kapağı korumalıkları yaptırmak istiyorum basit bir demir parçası yaptırmak ya da sağlam bir uygun fiyatlı korumalık almak istiyorum çünkü viraj antremanları falan yapıyorum bir nevi bunu spor olarak yapıyorum piste falanda giriyorum...
motosiklet titizlik hastası bir arkadaşımın
Aradığı yüksek cc motosikleti buldu hemen satmaya çalışıyoruz
sahibinden ilan no 700176232
ilgilenenler mesaj atabilir.
Arkadaşlar istanbulda taze asfaltlı kaymayan bir zemin arıyorum
knee down (dizlik slider sürtme) çalışacağım
aklıma olimpiyat stadı otoparkı geldi varmı bildiğiniz başka
15 haziranda pist gününe hazırlanmak için ufak ufak antrenman yapmam lazım?
Merhaba
kendimin yapmadığı bir kazayı kaydettim paylaşmak istedim.
otobüsün önünden geçen yayaları son anda görüp frenleyen motorcu ne yapsada duramadı
bende böyle yerlere hep sakin kullanırım kaza an meselesi zaten
Bkh5W6qclEA
Merhaba
Gaz verirken vites düşürüyorum bazen sarsıntı oluyor bazen olmuyor.
Mesela 4. vitesteyim sol ayak vites pedalında debriyajlı basıp gaz verdim debriyajlı aniden bıraktım bazen tek seferde sorunsuz vites düşüyor bazende debriyajlı bırakırken kavrıyor sarsılıyor ve kasılıyor motor debiryaj...