Taze asfaltlı boş antreman alanı varmı

Arkadaşlar istanbulda taze asfaltlı kaymayan bir zemin arıyorum
knee down (dizlik slider sürtme) çalışacağım
aklıma olimpiyat stadı otoparkı geldi varmı bildiğiniz başka
15 haziranda pist gününe hazırlanmak için ufak ufak antrenman yapmam lazım?

güvenlik uzunca bir süredir otoparka sokmuyor. bilginiz olsun. açık pazaryeri bulmakta fayda var. Ya da Kurtköy e F1 in otopark alanına gideceksiniz.

Otoparkta güvenlik kovalar, izin vermez. Biz model araba ile oynamaya dahi giremiyoruz:farao:

Şile-Ağva arası’nda Yeniköy-Teke arası. Haftaiçi arabada çok olmaz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:45 ----------

Motobaba’nın Yamaha Niken testine bak. Oradaki asfalttır kendisi.

Şile-Ağva arası’nda Yeniköy-Teke arası. Haftaiçi arabada çok olmaz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:45 ----------

Motobaba’nın Yamaha Niken testine bak. Oradaki asfalttır kendisi.
amanın nefiss biryermiş bayıldım çok sağol reyiz
bigun tek gideceğim bana eşlik etmek istersen gidelim.

Reis motora slider takmayı unutma.Düşük hızda düşürme ihtimalın fazla.Boşuna çizme güzeli.

2 adet var
ama egzozun orayada bitane kendim yaptırayım diyorum arka yolcu ayaklıgına
ayaklıgı bişey olurmu bilemiyorum tabi.

Sen o yola gene dikkat. Yaprak yığınları var, kayma. Onun dışında asfaltı taze ve yeni ama 2-3 yerde yama ve zaman zaman yolda mıcırlar olabiliyor. Evvela bir tam tur at. Sonra antremana başlarsın.

Sen o yola gene dikkat. Yaprak yığınları var, kayma. Onun dışında asfaltı taze ve yeni ama 2-3 yerde yama ve zaman zaman yolda mıcırlar olabiliyor. Evvela bir tam tur at. Sonra antremana başlarsın.

zaten kamera kaydından bi analiz yaparım
4 5 kere turu atmam lazım çift apex yerler falan kesin vardır önce soft başlarım sonrasında bakarım sağol 😁

Son düzenleme:
bugün tüm gün Şile Ağva Yeniköy-Teke arasında olacağım
katılmak isteyen buyursun antrenman yapacağım 👍

Dikkat et yol hafiften bozulmuş. İlk gözlemecilerden sonra mıcırlar var. Sonra temizleniyor yol. Dün dal parçaları vardı. Bugün giderken üşenme ve kaldır onları.

Dikkat et yol hafiften bozulmuş. İlk gözlemecilerden sonra mıcırlar var. Sonra temizleniyor yol. Dün dal parçaları vardı. Bugün giderken üşenme ve kaldır onları.
iyi bi incelemesini yaptıktan sonra maksimum 7 8 viraj belki 10 viraj belirleyip orada gidiş geliş yapmayı planlıyorum komple tümden bitirmeyi düşünmüyorum en temiz yerleri kullanacağım bakalım nasıl olacak

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Dün Şile-Ağva tarafında tulum giymiş bir yeşil Kawasaki'li vardı, adamı aynada gördüğüm an yol verdim, aslında yol vermeme de pek gerek yokmuş, diz değdire değdire antrenman yaptı.

Dün Şile-Ağva tarafında tulum giymiş bir yeşil Kawasaki'li vardı, adamı aynada gördüğüm an yol verdim, aslında yol vermeme de pek gerek yokmuş, diz değdire değdire antrenman yaptı.

bende knee down (diz degdirme) calisicam hocam
ilk degdirmeyi burada sınırlarımı ufak ufak arttirarak yapacağıma inanıyorum bakalım motosikletimin ve benim sınırım nerede bunu öğrenirsem artık tereddütsüz kafam rahat şekilde sürmeyi öğrenmiş olacağımdan daha güvenli sürmeyi başarmış olacağım
trafikteki araçlar ve boş yolda yoldaki durumlar (kötü yol şartları vb.)harici kaza yapmamızın sebebi tamamen korku faktörü başka birşey değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar