Shadow59 kullanıcısının son içeriği

1. S

Motosikletle Ufak Bir Kaçamak

arkadaşlar merhaba , tvs kullanıcısıyım bu sene ünv. sınavlarım var.. Bu yaz olmazsa bidahaki yaz türkiye dışına motorla tur düşünüyorum , eşlik edecek birini bulabilirsem .. 1-1.5 aylık bir turla nerelere gidilir ? Gerçekleşmese bile hayali yeter..:) İnazuma almayı düşünüyorum bu yaz çalışıp...
  2. S

İstanbul'da Apart Daire

Merhaba arkadaşlar , Bu sene üniversite sınavlarına hazırlanıyorum. Hedef İstanbul Üniversitesi. Tekirdağ/Çorlu'da ikamet ediyorum. İstanbul'da öğrenci apartları hakkında bilgisi olan var mı ? Kaça mal olur acaba ? Tek kişilik apartlar hakkında bilgisi olan olursa çok iyi olur .. Silivri'de...
  3. S

Satarken Zarar Ettirmeyecek Motor Önersisi

Merhaba arkadaşlar Daha önce de konu açmıştım. Bir tanıdığımızdan scooter aldım ama beni hiç tatmin etmedi. Günde 20 km yol gitmek zorundayım gezersem bu sayı artabilir. 3000-3500 tl kadar bütçe var Rks titanic aklımı karıştırıyor ancak 5-6 ay kullandıktan sonra elimde kalacağını düşünüyorum Tvs...
  4. S

ybr125

merhabalar , ben ehliyetimi yeni aldım yaşım 17.. Okulla ev arasında yaklaşık 7-8 km var hergün yol sıkıntısı çekiyorum motosiklet almaya karar verdim tahmini 3000-3500 arası bütçe ayırıyor ailem. Yeni başlamak için ne önerirsiniz ? 2.el almayı düşünüyorum sonuçta ilk motorum yan yatma vs...