ybr125

merhabalar ,
ben ehliyetimi yeni aldım yaşım 17..
Okulla ev arasında yaklaşık 7-8 km var hergün yol sıkıntısı çekiyorum
motosiklet almaya karar verdim
tahmini 3000-3500 arası bütçe ayırıyor ailem.
Yeni başlamak için ne önerirsiniz ? 2.el almayı düşünüyorum sonuçta ilk motorum yan yatma vs. olmasından korkuyorum
kalıplı bir şey istiyorum apache gözüme çok güzel gözüktü ama yorumlar pek iç açıcı değil
uygun fiyata 2.el ybr alıp modifiye ile kalıbında oynama yapılabilir mi ?
ne önerirsiniz acaba ? dediğim gibi bütçe 3000-3500 arası.
Fazla hız yapmaya ihtiyacım yok.. kalıplı olması çok önemli benim için..
bilirkişiler yorum yaparlarsa çok memnun olurum..

ybr uygun ama düşük km bulman zor km sorun değilse hertürlü bulursun ybr az km olsun diyorsan cb 125e tabi onu beğenirmisin orasini bilmem

ybr uygun ama düşük km bulman zor km sorun değilse hertürlü bulursun ybr az km olsun diyorsan cb 125e tabi onu beğenirmisin orasini bilmem
km si o kadar sorun değil benim için
sorun oluşturmasın yeter öğrenci olduğum için sürekli bakıma götüremem
apache yi çok beğendim ancak 2 kişi binme zorluğu ve titreşimi vazgeçirdi beni
bazı modifiyeli ybr leri gördüm inanılmaz güzel , kalıp açısından
motor o kadar da önemli değil hız düşkünü değilim
acaba kalıbında oynama yapmak için maliyeti fazla olur mu ? apache tam istediğim kalıpta.

Ybr yi kalıplı yapmak kalıplı bir motor almaktan daha pahalıya patlar. Apache ve Cbf ler daha uygun olur kalıp arıyorsan. Yada bütçeyi biraz daha yükseltip Gt 250 alabilirsin.

Ybr yi kalıplı yapmak kalıplı bir motor almaktan daha pahalıya patlar. Apache ve Cbf ler daha uygun olur kalıp arıyorsan. Yada bütçeyi biraz daha yükseltip Gt 250 alabilirsin.

apache hakkında bilginiz var mı acaba ? iki kişi binmesi zor gibi şeyler okudum.
3500 tl ye apache rahat bulunur diye düşünüyorum (2.el)
km si sorun olur mu acaba titreşiminde ?
sıfır olması o kadar önemli değil benim için sonuçta acemiyim.

git ybr al en iyisi kalıp istiyorsan 500 tl daha koy git cbf al ikiside güzel motor

Şöyle söyliyim Mondial Drift125mh... hem sıfırı 2800tl kullanıcısı olduğum için tavsiye ediyorum temiz olur senin olur :) plaka ruhsat falan derken 3200e falan denk gelir

Şöyle söyliyim Mondial Drift125mh... hem sıfırı 2800tl kullanıcısı olduğum için tavsiye ediyorum temiz olur senin olur :) plaka ruhsat falan derken 3200e falan denk gelir
şimdi baktım biraz gayet hoş duruyor sizdekinin resimleri mevcut mu acaba ?
Titreşim yapmıyorsa kalıbı gayet hoş:)

titreşim 0 denilebilir motosiklet çin malı ama mondialin şimdiye kadar yaptigi en güzel motor
http://www.mondialmotor.com.tr/?p=model&i=1268 bu linki 360derece bakabiliyosun
Buda bizim canavar :)
sf27f.jpg

sf27z.jpg

titreşim 0 denilebilir motosiklet çin malı ama mondialin şimdiye kadar yaptigi en güzel motor
http://www.mondialmotor.com.tr/?p=model&i=1268 bu linki 360derece bakabiliyosun
Buda bizim canavar :)
http://o1309.hizliresim.com/1f/7/sf24u.jpg

:) tam ideal benim için.hem başlangıç hem fiyat olarak.
peki motor görünen kısma kaplama tarzı bir şey yapılıyor mu yani gözükmemesi için ? modifiye..
derdimi tam anlatamıyorum hiç bilgim yok çünkü:)

Fotograflari düzelttim tekrar bak :) ,dediğinden hiç bi şey anlamadım ama yedek parça , far ,egsoz falan biton şeyler takanlar var ben sadeliği seviyorum ondan birşey taktırmadım [SADELİKTE Bİ YERE KADAR :) ]

:) tam ideal benim için.hem başlangıç hem fiyat olarak.
peki motor görünen kısma kaplama tarzı bir şey yapılıyor mu yani gözükmemesi için ? modifiye..
derdimi tam anlatamıyorum hiç bilgim yok çünkü:)

sanırım sen grenaj istiyorsun...(benim avatarımdaki gibi bişey diyorsun sanırım) ama ybr cbf apache içinse boşuna istiyorsun...olmaz demiyorum..değmez...diyorum..

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Kalipli motor ve ybr 250 dogru tercih tabiki

behsettiğin kriterlerde (hız v.s ) samimi isen neden uygun olmasın..titreşimde seni çok devirlendirmediğin sürece rahatsız etmez..ne kadar yüksek devir o kadar çok vibrasyon..eğer çokda berbat bir motor olsaydı kuryeler kullanmazdı diye düşün...

Kalipli motor ve ybr 250 dogru tercih tabiki

onlar benim de hoşuma gidiyor da şuan dershane okul seneye üniversite vs. vs.
Ailem o kadar bütçe hayatta ayırmaz bana..
Bu sene yol açısından rahatlık için düşünüyorum otobüslerde sefil oldum resmen
apache hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Grenaja ne gerek var anlamış degilim , okul için istemiyormusun arkadaşım sen :D kalıplı dıyıpde 3bin lira diyorsan o iş çok zor belki aciliyetten çok yakın akraba verır belkı oda cok cok zor :) + olarak mondial'i her zaman tavsiye ediyorum tekrar tekrar..

onlar benim de hoşuma gidiyor da şuan dershane okul seneye üniversite vs. vs.
Ailem o kadar bütçe hayatta ayırmaz bana..
Bu sene yol açısından rahatlık için düşünüyorum otobüslerde sefil oldum resmen
apache hakkında ne düşünüyorsunuz ?

apache de kullandım ybr de tamamen zevk meselesi , ama ikisinede bin kalite farkını anlarsın ybr daha güvenli duruyor

Grenaja ne gerek var anlamış degilim , okul için istemiyormusun arkadaşım sen :D kalıplı dıyıpde 3bin lira diyorsan o iş çok zor belki aciliyetten çok yakın akraba verır belkı oda cok cok zor :) + olarak mondial'i her zaman tavsiye ediyorum tekrar tekrar..

gidip deneyeceğim işte istediğim tarz da o fiyatta sadece apache var:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar