shadow-mask kullanıcısının son içeriği

1. S

Önemli bilgi, Honda Pcx modellerindeki hatalı parçayı toplatılıyor. Servise gidin.

Honda dünya genelinde Pcx modellerinin bazılarında ön far rölesinin hatalı olduğunu bildirmiş. Yetkili servisler ücretsiz değiştiriyor bilginiz olsun.
  2. S

Fiyatta geçirmeyen güvenilir tamirci-Servis tavsiyesi

Herkese selam, Beşiktaş Levent yada Ataşehir taraflarına yakın motosiklet bakım tamir işleriyle uğraşan güvenilir uygun fiyatlı iş yapan yerler var mı? Pcx 16bin bakımına 438 lira istediler de belki daha uygun yapan bir yer bulurum niyetindeyim. (Hava filtresi, tahrik kayışı, buji ve yağ...
  3. S

Schubert S2 Sport fiyat nasıl beyler

2. el 3 ay kullanılmış schubert s2 sport buldum. Çok anlamam ama sizce fiyat iyi mi? Kaçırma üzülürsün gibi bir durum var mı?:) Alayım mı yani dostlar.. ---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:32 ---------- fiyatı yazmamışım :) 500 liraya buldum
  4. S

schubert kask hakkında

Herkese selam. 3 ay kullanılmış schubert s2 sport kask buldum. Çok anlamam ama sizce fiyat iyi mi? Kaçırma üzülürsün gibi bir durum var mı? Alayım mı yani dostlar..
  5. S

Pcx topcase aldım ama filde sinek gibi mi durur acaba bi baksanız.

Pek sevmem ama belki birgün ihtiyacım olur diye, honda pcx için 28 Litre kappa topcase aldım. Fakat acaba çok mu küçük ve komik durur arkadaşlar. Daha mı büyük alsaydım değiştireyim mi? model bu : http://www.feyizoglu.com/K28BAS-Arka-Canta-Topcase_49198.html#0 Önemli olan tipi arkadaşlar...
  6. S

Devletin Motorsikletden aldığı vergilerin indirilmesi ve trafiğin rahatlatılması

Arkadaşlar, bu konuyu açmamın amacı hayati 2 soruna çözüm aramak ve bu çözümleri ilgili birimlere önermek ve ilgili birimlere nasıl iletebileceğimizi tartışmaktır. Aslında Amerika'yı yeniden keşfetmiyoruz ama neden yapılmıyor bunu konuşalım. Hepimiz biliyoruz ki sorunun çözümü aslında çok basit...
  7. S

yaş yolun yarısı bindik bir alamete yardım lütfen

Sevgili arkadaşlar, kardeşler, abiler 35 yaşında bir genç olarak:) istanbul trafiğinden kurtulmak için 2. el bi başlangıç motoru almak istiyorum. Maksadım hergün bebek-ataşehir arası evden işe gidip gelmek. Malum evli ve çocuklu olduğum için korkularım var bu yüzden kullanabilirmiyim bilmiyorum...

Yeni mesajlar