Pcx topcase aldım ama filde sinek gibi mi durur acaba bi baksanız.

Pek sevmem ama belki birgün ihtiyacım olur diye, honda pcx için 28 Litre kappa topcase aldım. Fakat acaba çok mu küçük ve komik durur arkadaşlar. Daha mı büyük alsaydım değiştireyim mi?
model bu : http://www.feyizoglu.com/K28BAS-Arka-Canta-Topcase_49198.html#0
Önemli olan tipi arkadaşlar, faydası önemli değil. Tipi yakışır mı konu bu yani.

Faydası önemli değil, önemli olan tipi.
Ne kadar da dürüst bir arkadaş =)

elektirikli motorların topcasesi gibi durur bence,çok küçük,,atın pipisine kelebek konmuş misali,aldın madem 2 kask sığacak bişey al

Bana sorarsan çok küçük zaten görüntü bozulacak diye bir düşüncen var ve buna rağmen almışsın bari 40 lt civarı al en azından içine rahat rahat eşyalarını koyarsın :)

pcx e topcase zaten yakıştıramıyorum ve sele altı zaten bi dünya şey alıyor. ben sadece kırk yılda bir eşim arkaya oturursa onun kaskı koyarım diye aldım. Bu yüzden bu boyut işimi görüyor aslında. O yüzden 35 litre almam zaten. sorun şu 28 litreyi değiştirip 30 litre alsam tipinde çok değişiklik olmaz ise hiç değiştirmeyeyim diyorum.

Motosikleti
22" Bajaj NS 200 - 25" Pcx DLX
Pcx'e topcase ::yanliss:

pcx cüsseli bir motor değil ki neden 28 litre küçük dursun:silent:

Super Moderator
yahu ne olacak ufacık tefecik 110 cc - 125 cc arası motorlara bu takiliyor zaten 52 litre takacak değilsiniz.

BEYAZ KAPPA K35 KULLANMIŞTIM..MOTORU HEM GUZEL GÖSTERİYOR.HEMDE ÇOK İŞ GÖRÜYOR.

Topcase aldık da cahilliğe bak yeni öğrendim, ruhsata işletmek gerekiyormuş yahu. Bide onla mı uğraşıcam başlarım ülen böle işe...

Bunu al başka bişeyede bakmana gerek yok çok yakışıyor.
http://www.hepsiburada.com/kappa-k35-canta-beyaz-pm-otfe48072

Topcase gayet güzel durur. Daha büyüğünü alırsanız bence kötü durur. Bu en azından ufak tefek şirin misali olur. Diğer konuya gelince topcasinizi işlettirmek zorunda değilsiniz. Ticari amaçla kullanılan ve motosikletin boyutunda ciddi etki yapabilecek boyuttaki topcaselerin işletilmesi gerekiyor. Yani en azından turing eğitmeni olan trafik polisinin bize verdiği bilgi bu şekilde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar